★★ Resten af juni er der 15% på alt A. Bergere Champagne ★★ - Bemærk; Indtast koden "Bergere15" i rabatkodefeltet! - Du finder dem her: A. Bergere Champagne

×
VinAvisen
FinansBureauet
BT

The Black Stump Durif Shiraz 2016

En imponerende intens og saftig australsk rødvin

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Svinekød
  • Varieret buffet
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Imponerende intens og saftig australsk rødvin til prisen

Vinen er produceret af Durif og Shiraz, og kombinationen af disse 2 druer får ifølge producenten Alan Kennett ”magiske ting til at ske” – og det er ikke helt ved siden af, for det her smager sku godt! Mixet af mørk og blød Durif og imponerende saftig Shiraz, nærmest booster hinanden i dette blend.

Farven er mørk rød, næsten helt sort. Aromaer af modne blommer, krydderier, lakrids og vilde brombær. Smagen er rig, generøs og silkeblød. Lang eftersmag af bløde og modne sorte frugter.

Drik vinen ved 16-18 grader i store glas. Server den til slagterens bedste stykke oksekød, vildt, modne oste eller prøv den som en oplagt vin til julens and! 14% alkohol.

En imponerende intens og saftig australsk rødvin, med wow-effekt hos alle der smager den! ..og opvejer du kvaliteten ifht. prisen så har vi formentligt aldrig smagt en australsk rødvin der kan matche dette!

Vin Data
Drue
Durif
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Alan Kennett
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
South Australia
Lagring
6 måneder i stålfade
Drikkes bedst
2017-2019
Anmeldelser
BT

5 stjerner

Anmeldelse af forrige årgang; "Lækker saftig, medium kraftig rødvin, lang, behagelig, krydret smag med frugtrigt præg af solmodne bær, blommer, krydderurter og lakrids. Flot tilbud."

FinansBureauet

5 stjerner

"Ganske imponerende australsk Petite Sirah til prisen med fin fylde og kompleksitet. Indsmigrende næse med noter af vilde brombær og tæt mund med frisk syrebid og noter af lakrids og sort peber"

VinAvisen

5 stjerner

"En dejlig rødvin - og så koster den kun 59 kr. (ved 6 flasker). Den smider en liflig duft af sig, og smagen en fløjlsblød med noter af mørke bær, chokolade og lakrids samt vanille fra en tilpas fadlagring."

Medaljer

Guldmedalje China Wine & Spirits Awards

Guldmedalje AWC International Wine Challenge Vienna

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt