Gold Edition af Nativ Eremo San Quirico er tilbage og er årets luksus julevin. Køb mens vi har flere. Læs mere her.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

The Black Stump Chardonnay Pinot Grigio 2019

Blend af moden Chardonnay og liflig Pinot Grigio

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Salat
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Mix af moden Chardonnay og liflig Pinot Grigio

Vinen er produceret af Chardonnay og Pinot Grigio druer fra det sydøstlige Australien. Winemakeren bag denne vin er den talentfulde Alan Kennett, og han har formået af lavet et lækkert blend af moden Chardonnay, mixet med mere frisk og frugtrig Pinot Grigio. I dette blend komplementer disse druer hinanden super godt og resulteret er en liflig og smagsfuld vin. 12,5% alkohol.

Farven er lys gylden. Aromaer af citrus, abrikos, blomster og hvid fersken. Smagen er frisk og frugtrig, med citrusnuancer og noter af stenfrugter. Vinen er medium fyldig, og med en let cremet tekstur og en flot eftersmag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 10-12° grader. Denne medium fyldige, smagsfulde og let frugtrige vin kan anvendes bredt, til f.eks. forretter af fisk og skaldyr, pasta med cremet champignon sauce eller kylling.

Et imponerende Australsk blend moden Chardonnay og liflig Pinot Grigio. Medium fyldig, smagsfuld, let frugtrig, og en let cremet tekstur. Her er der fuld valuta for pengene.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Pinot Grigio
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Allan Kennett
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Southern Australia
Lagring
6 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Det er balancen og det dygtigt sammensatte blend, der gør denne The Black Stump fra det sydøstlige Australien til en ret imponerende størrelse. For til denne pris er det svært at sætte forventningerne ret højt, og alligevel er det lykkedes at skabe en hvidvin, der har lige dele modenhed og friskhed.

Chardonnay-druerne emmer af solrig modenhed og saft, mens Pinot Grigio tilføjer en flot syre, friskhed og frugt. Det giver en oplevelse af en vin, der er spil-levende i sin overflade, men som stadig har en solid og lækker dybde. Smagen er intens og vedvarende og rundes af med noter af lakridsagtige fennikel-twists. Det er ret fint lavet og en superflot hvidvin til prisen."

VinAvisen

5 stjerner

"Delikat og lækker hvidvin på druerne Chardonnay og Pinot Grigio. Den har en forholdsvis kraftig smag med bl.a. mineralske noter. Flasken har skruelåg, og tilbudsprisen er attraktiv i forhold til kvaliteten."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt