Ny "4,2 på Vivino" smagekasse! Altid hurtigt udsolgt, så skynd dig at få del i denne nye smagekasse. Læs mere her.

×

Terrecarsiche 1939 Fanova Primitivo 2019

Rig, intens og harmonisk Primitivo med hele 4,4 Vivino stjerner!

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Rig og intens Primitivo med 4,4 på Vivino

Denne rødvin er produceret af 100% Primitivo fra Gioia del Colle DOC området i Apulien. Dette område regnes for et af de bedste områder til produktion af Primitivo druer. Sammenlignes med f.eks. Manduria området, så er der ofte mere friskhed, balance og kompleksitet i vinene fra Gioia del Colle, og det kan smages i denne vin. Druerne kommer fra gamle vinstokke placeret i 300-400 meters højde og er håndplukket. Vinen har fadlagret 3 måneder i større franske egetræsfade.

Dyb rubinrød farve. Intense aromaer af kirsebær, modne blommer og let krydret noter. Smagen er harmonisk, intens og fyldig. Tanninerne er modne og syren moderat, som munder ud i en intens og super balanceret vinoplevelse. Lang eftersmag med masser af nuancer.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til vildt, lam, oksekød eller modne oste. Vinen er også oplagt at nyde uden mad. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering.

Denne Fanova Primitivo er en fyldig og super harmonisk rødvin. Masser af intens frugt, men også struktur og friskhed i smagen. Kirsebær, blomme og let krydret noter i flot samspil. Hele 4,4 på Vivino fra over 400 forbrugere vidner om høj kvalitet!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Terrecarsiche 1939
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt