NY AMAZING DISCOVERIES SMAGEKASSE! DENNE GANG I SÆRLIG SOMMER UDGAVE KUN MED ROSE OG HVIDVIN! 12 FL FOR KUN 649 KR! LÆS MERE HER

VinAvisen
FlaskeHalsen

Tenuta del Principe `Larone` Rosso Rubicone IGP 2015

Kraftfuld og rig italiener til top pris!

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Rig og moden frugt for alle pengene

Vinen er produceret af 50% Sangiovese, 25% Malbo Gentile, 15% Centesimino og 10% Syrah fra marker nær Imola i Emilia-Romagna regionen. Druerne håndhøstes i midten af september og siden lagres 18 måneder i store franske egetræsfade.

Farven er rubinrød, med et flot violet skær. Rige aromaer af modne skovfrugter og brombær marmelade, med noter af sød tobak, vanilje og læder. Smagen er fyldig, blød og dyb, med en lang frugtrig eftersmag.

Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den til rødt kød, vildt eller modne oste. Giv gerne vinen luft i mindst 30 min. inden servering.

Larone Rosso Rubicone er en exceptional rødvin til prisen. Masser af moden og intensiv frugt, samt lag på lag af nuancerne. En super rødvin til prisen.

Vin Data
Drue
Centesimino
Malbo Gentile
Sangiovese
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Tenuta del Principe
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Emilia-Romagna
Drikkes bedst
2018-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Der er smæk for pengene i duften af denne italienske vin, der er et blend af de velkendte Sangiovese- og Syrah-druer – tilsat de mere hemmelige druesorter Melbo Gentile og Centesimino, som vi sjældent støder på. Det er lokale druesorter, der er med til at give et autentisk præg i en vin, der river i næsen, men som er blød og charmerende i munden. Der er masser af frugt, og Centesimino-druen, der ellers har ry for mest at blive brugt i dessertvine, er formentlig medvirkende til at give det bløde og sødmefulde præg. Eftersmagen har en god og afdæmpet bund, der samtidig trækker i langdrag og har en god portion krydderier, og det giver altså en ganske fornøjelig og fortræffelig vin-oplevelse."

VinAvisen

5 stjerner

"Flot og helstøbt rødvin, der hænger godt i munden med sin gode frugt og delikate sødme. I smagen noter af vanille fra atten måneder på egetræ - samt noter af den gode drue Sangiovese, der her har selskab af to lokale druer, Centisimino og Malbo Gentile. Flasken er flot udstyret, og prisen ved seks flasker er yderst attraktiv. Men ... det er altså en kraftig vin. Kom med en peberbøf!"

Medaljer

5 ud af 5 stjerner Emilia Romagna da Bere e da Mangiare

Guldmedalje Concours Mondial de Bruxelles

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

 

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt