SUPER VALUE SMAGEKASSE MED 12 FL FOR KUN 499 KR. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Symposium Bordeaux Superieur 2019

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 134,95 DKK stk.
125,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Første Bordeaux Superieur fra Raguenot og hvilken en!

Vinen er lavet på 60 % Merlot, 20 % Cabernet Sauvignon,10 % Carménère og 10 % Malbec. Druerne er håndsorteret ved ankomst til gården, hvorefter vinen temperatur gærer ved 28-30 grader samt yderligere 15-25 dages maceration. Lagringen af vinen sker på egetræsfade i 6 måneder hvor 50% er nye fade og 50% er brugte fade.

Dette er den første Bordeaux Superiore som Vignobles Raguenot har produceret, og kvalitet er helt i top. De er gået efter at producerer en vin med mere dyb og mørk frugt end der oftes findes i Bordeaux, og resultetet er perfekt.

Mere rig og mørk smag

En flot mørkerød farve i glasset. Duften er intens med friske røde og sorte frugter, med antydninger af vanilje og krydderier såsom peber. I smagen er det en kraftfuld vin med gode taninner som giver vinen stor balance, masser af frugtige noter samt mange lag af nuancer, som fuldender vinen. Eftersmagen er lang og vedvarende. 

Server vinen ved 18-19 grader og gerne den til vildt, lam eller til grill maden. Ligeledes oplagt til flæskestegen juleaften. Giv vinen en times luft inden servering, eller gem den yderligere nogle år i kælderen for en endnu større smagsoplevelse.

Flot Bordeaux Superiore i struktureret, mørk og rig stil. En Bordeaux der byder på stor smag - til den helt rigtige pris.

Vinen leveres i orginal 6-stks trækasse, såfremt der bestilles levering med Xpressen.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Carmenere
Malbec
Merlot
Type
Rødvin
Vintype
Bordeaux
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Vignobles Raguenot
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Bordeaux
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2021-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

5 stjerner og 90 point i FlaskeHalsens test af julevine "Er du til ung Bordeaux på julebordet, så er Symposium en fin mulighed. Her er masser af smag, men den korte lagring giver en friskhed, der er meget fornuftig."

VinAvisen

5 stjerner

"Dette er ikke en klassisk Bordeaux-rødvin - men det er en ualmindelig dejlig vin. Den er vellavet og har en meget aromatisk og fint krydret duft og en fyldig og koncentreret smag med tør frugt og noter af blandt andet rosmarin."

VinExpressen

Anbefalet points

"Klassisk bordeaux, hvor man finder indslag af solbær, lidt cedertræ, en diskret kant af vanilje. Ganske karakterfuld af en Bordeaux-superieur at være, og så besidder den de karaktertypiske områdetræk. Afrundet garvesyre og tilpas tør i eftersmagen."

Medaljer

Guldmedalje i Concours International de Lyon 2020

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt