BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Sunday Bay Reserve Sauvignon Blanc 2017

Ny premium version af vores populære Sunday Bay

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Premium Reserve version af Sunday Bay

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough regionen i New Zealand. Denne Reserve udgave produceres kun i de bedste årgange. 2017 var en svær årgang med vind, regn og endda jordskælv, men det der kunne høstes var af overraskende høj kvalitet.

Farven er strå gylden, med et grønt skær. Uimodståelige aromaer af passionsfrugt, stikkelsbær, græs og citrus. Smagen er rig og med flot fylde. I smagen er det passionsfrugt og grape der dominere. Utrolig velafbalanceret med både fylde, frugt og friskhed. Spændende og mineralsk eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Brug den som aperitif eller som en oplagt ledsager fisk og skaldyr.

Til alle vores fans af Sunday Bay Sauvignon Blanc, kommer her en premium Reserve version, som byder på endnu mere spænende aromaer. Den normale version omtales ofte som en 5-stjernet luksus Sauvignon Blanc - i såfald må denne sprænge skalaen.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

"Her bliver der spillet på alle truthornene i orkestret, for Sunday Bay’s Reserve fra 2017 er en meget flot og komplet oplevelse, når proppen er skruet af og duften vælder frem fra flaskehalsen. Smagen er en smule mere diskret, men da den samtidig er meget langstrakt, så betyder det, at jeg fornemmer, at jeg får det maksimale udbytte af den fint nuancerede intro og den efterfølgende flotte krop og lækre lange eftersmag med de klassiske fyldige frugt- og sødmefulde nuancer. Det bliver aldrig sødt, tungt eller syrligt – men et vidunderligt sted midt imellem. Og det gør denne vin til en super sprød oplevelse."

VinAvisen

5 stjerner

"En bredspektret og dejlig hvidvin, flot, flot, med kraft og saft - og noter af modne æbler, pærer og stikkelsbær. Glimrende til mad, men også som terrassevin."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt