Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
FlaskeHalsen

Sunday Bay Marlborough Sauvignon Blanc 2020

Frisk og med aromaer af bl.a. tropisk frugt og passionsfrugt

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Frisk, fokuseret og aromatisk!

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand. Gæret og lagret kortvarigt udelukkende i ståltanke, for at bevare friskheden i vinen.

Farven er let stråfarvet med grønne reflekser. Aromaer af tropisk frugt og grapefrugt samt lette noter af krydderier og græs. Vinen er frisk, fokuseret og med fin fylde. Smagen domineres af tropisk frugt samt citrus og passiosfrugt. Spændende og vedvarende eftersmag med mineralske noter.

Server vinen v/ 10-12 grader. Gerne til retter med f.eks. lettere fisk, skaldyr, let krydret asiatiske retter – eller brug den som en sublim forfrisker i solen på terrassen.

Sunday Bay kommer fra Sauvignon Blancs `hovedstad` Marlborough i New Zealand. Fra dette område produceres der mange fantastiske og spændende Sauvignon Blancs – præcis som denne Sunday Bay, som du tilmed kan købe til en ganske fornuftig pris! En vin der bør prøves..!

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Marlborough
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

BEDSTE SAUVIGNON BLANC U/100 kr.!!

"Skal det være Sauvignon Blanc fra New Zealand til en pris, hvor alle kan være med, så er denne friske, ferske og lidt frække variant et fremragende bud. Det er Sauvignon Blanc-charme med masser af tropefrugt og fylde, men også med en knivskarp og ungdommelig friskhed fra citrusfrugter og en frugtfylde, der er præget af fersken og andre lyse frugter. Ligesom i de tidligere årgange, så er jeg vældig begejstret over sammenhængen mellem pris og kvalitet i denne Sunday Bay."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt