ByMalling
VinAvisen

Sunday Bay Marlborough Sauvignon Blanc 2017

Frisk og med aromaer af bl.a. tropisk frugt, græs og passionsfru...

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Frisk, fokuseret og aromatisk! 

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand. Gæret og lagret kortvarigt udelukkende i ståltanke, for at bevare friskheden i vinen.

Farven er let stråfarvet med grønne reflekser. Aromaer af tropisk frugt og grapefrugt samt lette noter af krydderier og græs. Vinen er frisk, fokuseret og med fin fylde. Smagen domineres af tropisk frugt samt citrus og passiosfrugt. Spændende og vedvarende eftersmag med mineralske noter.

Server vinen v/ 10-12 grader. Gerne til retter med f.eks. lettere fisk, skaldyr, let krydret asiatiske retter – eller brug den som en sublim forfrisker i solen på terrassen.

Sunday Bay kommer fra Sauvignon Blancs `hovedstad` Marlborough i New Zealand. Fra dette område produceres der mange fantastiske og spændende Sauvignon Blancs – præcis som denne Sunday Bay, som du tilmed kan købe til en ganske fornuftig pris! En vin der bør prøves..!

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Marlborough
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
ByMalling

5 stjerner

"En frisk sommer hvidvin, fra New Zealand. Denne hvidvin er en af sommers vine, den har en let sødme. En friskhed og smag af sommerensfrugter, og ikke mindst en afbalanceret eftersmag af druer. Her kan alle være med. Et koldt glas en lun sommeraften kan helt klart anbefales"

VinAvisen

5 stjerner

"En spændende og kraftig hvidvin med en frisk og kompleks smag, ikke mindst af topiske frugter, især mango, men også pære og ferskner. Flasken har skruelåg."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt