BEMÆRK; Grundet problemer i levering af varer mellem vores lagre, er få ordre med Sapiente Limited Edition et par ekstra dage forsinket. Alt leveres senest d. 17/10. Beklager fejlen.

×
VinAvisen

Stones & Bones 2017

Kandidat til "Bedste vin til prisen" i Europa!

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Fabelagtigt blend i moderne klæder

Oplev den hyppige guldmedaljevindende rødvin fra Lissabon, Stones & Bones - en fabelagtig ny moderne rødvin fra Portugal, som i disse år rider på en sand popularitetsbølge verden over.

Inspirationskilden til navnet "Stones & Bones" kommer fra det omkringliggende landskab i Lissabon, hvorfra denne rødvin kommer. Dyrket og forædlet i et landskab fyldt med antikke sten og dinosaurfossiler.

Det bedste fra flere verdener

De moderne portugisiske rødvine består i dag af en blanding af lokale og internationale druesorter. Touriga Nacional - rygraden i de skønne portvine fra Douro-dalen, er den primære druesort i denne fabelagtige rødvin, som får fornem følgeskab af Syrah, Tinta Roriz og Alicante. Sidstnævnte druesort tilfører den intense blæksorte farve til vinen.

Vinmageren bag denne bestseller, Diogo Sepúlveda, er en berejst og meget erfaren vinmager, som tidligere har arbejdet i både Pomerol og Barossa Valley. I dag slår han sine folder i Portugal, hvor han er med til at definere de nye moderne portugisiske rødvine, som kombinerer landets egne druesorter med internationale sorter som Shiraz og Cabernet Sauvignon.

Vinens elementer

Stones & Bones byder på en nærmest blæksort farve i glasset med et changerende mørkerødt skær. I både næse og mund overvældes du af den overdådige aromapalette bestående af mørke bærfrugter, letristet eg samt kakao og vanilje. Den er dejlig fyldig, saftig og koncentreret med frisk frugtsyre og fløjlsbløde tanniner.

Skøn kompleksitet med en god struktur og meget harmonisk i udtryk og stil. Eftersmagen er varm, vedvarende og insisterende.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Giv gerne vinen luft inden servering, så den virkelig får lov til at åbne op for sit potentiale. Stones & Bones er den ideelle ledsager til et godt stykke oksekød, kraftige simreretter, grill og lam.

Oplev den medalevindende portugisiske rødvin, Stones & Bones, som leverer noget nær den bedste vinoplevelse til prisen af alle europæiske vine i samme priskategori. Denne rødvin byder på et fabelagtigt blend med Syrah som det bærende element. Utrolig kvalitet til prisen!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Syrah
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Lissabon
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Superlækker rødvin på druerne Touriga Nacional, Syrah, Tinta Roriz og Alicante Bouschet. Den har en fløjlsblød druesmag med noter af blommer, brombær og vanille. En tur i en karaffel, og den bliver endnu bedre."

Medaljer

Guldmedalje Challenge International du Vin

Guldmedalje Concours Mondial Bruxelles

Guldmedalje Portugal Wine Trophy

Sølvmedalje Mundus Vini

Sølvmedalje New York International Wine Competition

 

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt