VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen

Stones & Bones 2016

Kandidat til "Bedste vin til prisen" i Europa!

Ikke på lager
DKK 49,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
54,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Vi gør det igen! Ekstra nedsat 23%!

Så har vi igen nedsat Stones & Bones til den fantastiske pris a kun 49,95 kr! Sjældent set god rødvin til denne pris! En vin med 4xguldmedalje, 3x5 stjerner og 4,0 på Vivino plejer at koste væsentligt mere end 49,95 kr! Vi forventer at tilbuddet er udsolgt forholdsvist hurtigt, så vent ikke for længe hvis du vil have del i tilbuddet.! Ekstra nedsat 23% til kun 49,95 kr!

Fabelagtigt blend i moderne klæder

Oplev den hyppige guldmedaljevindende rødvin fra Lissabon, Stones & Bones - en fabelagtig ny moderne rødvin fra Portugal, som i disse år rider på en sand popularitetsbølge verden over.

Inspirationskilden til navnet "Stones & Bones" kommer fra det omkringliggende landskab i Lissabon, hvorfra denne rødvin kommer. Dyrket og forædlet i et landskab fyldt med antikke sten og dinosaurfossiler.

Det bedste fra flere verdener

De moderne portugisiske rødvine består i dag af en blanding af lokale og internationale druesorter. Touriga Nacional - rygraden i de skønne portvine fra Douro-dalen, er den primære druesort i denne fabelagtige rødvin, som får fornem følgeskab af Syrah, Tinta Roriz og Alicante. Sidstnævnte druesort tilfører den intense blæksorte farve til vinen.

Vinmageren bag denne bestseller, Diogo Sepúlveda, er en berejst og meget erfaren vinmager, som tidligere har arbejdet i både Pomerol og Barossa Valley. I dag slår han sine folder i Portugal, hvor han er med til at definere de nye moderne portugisiske rødvine, som kombinerer landets egne druesorter med internationale sorter som Shiraz og Cabernet Sauvignon.

Vinens elementer

Stones & Bones byder på en nærmest blæksort farve i glasset med et changerende mørkerødt skær. I både næse og mund overvældes du af den overdådige aromapalette bestående af mørke bærfrugter, letristet eg samt kakao og vanilje. Den er dejlig fyldig, saftig og koncentreret med frisk frugtsyre og fløjlsbløde tanniner.

Skøn kompleksitet med en god struktur og meget harmonisk i udtryk og stil. Eftersmagen er varm, vedvarende og insisterende.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Giv gerne vinen luft inden servering, så den virkelig får lov til at åbne op for sit potentiale. Stones & Bones er den ideelle ledsager til et godt stykke oksekød, kraftige simreretter, grill og lam.

Oplev den medalevindende portugisiske rødvin, Stones & Bones, som leverer noget nær den bedste vinoplevelse til prisen af alle europæiske vine i samme priskategori. Denne rødvin byder på et fabelagtigt blend med Syrah som det bærende element. Utrolig kvalitet til prisen!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Syrah
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Lissabon
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Hvis jeg skal anbefale en vinstil, der kan overraske dem, der befinder sig omkring midten af spektret af, hvad danskere normalt kan lide, så er portugisiske blends ofte et godt bud. Og det kunne sagtens være denne Stones & Bones, der kunne imponere. Den er til at betale, og samtidig er det en blød vin med super rar duft. Smagen er i samme retning, hvor der både er plads til den traditionelle portugisiske vildskab, men også til blødhed og venlighed. Den kommer hele vejen rundt i nuancerne med blødhed, krydderi, intensitet – og med nogle små fine spark af vildksb midt i alle de kærtegn, som smagsløgene ellers pleases med. Vældigt lækker overraskelse til prisen."

Smag På Vin

5 stjerner

"Interessant med en vin fra Lissabon, hvor vi ellers er vant til portugisiske vine fra den mere nordlige del af Portugal. Her har vinmageren Diogo Sepúlveda leget med Syrah og de nationale druer Tinta Roriz og Touriga Nacional, som han har fået medium kraftfuld vin ud af. Dyb intensitet i en rubinrød farve og en mindre udtryksfuld aroma af brombær, støvet kakao og let fad. I smagen har den lidt over medium fylde – igen med sorte bær, lette kakaoristede noter, krydderier og et fint understøttende fad med ganske lidt grenet i tanninen. Fin frugtintensitet og vibrerende frisk syre. God vin til pengene!"

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En rigtig god rødvin på druerne Touriga National, Syrah, Roriz og Alicante Bouschet. Der er fyldig frugt, fin krydring, fisk syre og en lille sødme, gode tanniner og en lang, frugtagtig eftersmag. Vinen smager ganske enkelt godt og er meget anvendelig til mange retter."

Vivino

Medaljer

Guldmedalje Les Citadelles du Vin

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje Mundus Vini

Guldmedalje Portugal Wine Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt