VinAvisen
Ugens Vinhit
VinExpressen

Stones & Bones 2015

Kandidat til "Bedste vin til prisen" i Europa!

Ikke på lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Fabelagtigt blend i moderne klæder

Oplev den hyppige guldmedaljevindende rødvin fra Lissabon, Stones & Bones - en fabelagtig ny moderne rødvin fra Portugal, som i disse år rider på en sand popularitetsbølge verden over.  

Inspirationskilden til navnet "Stones & Bones" kommer fra det omkringliggende landskab i Lissabon, hvorfra denne rødvin kommer. Dyrket og forædlet i et landskab fyldt med antikke sten og dinosaurfossiler.

Det bedste fra flere verdener

De moderne portugisiske rødvine består i dag af en blanding af lokale og internationale druesorter. Touriga Nacional - rygraden i de skønne portvine fra Douro-dalen, er den primære druesort i denne fabelagtige rødvin, som får fornem følgeskab af Syrah, Tinta Roriz og Alicante. Sidstnævnte druesort tilfører den intense blæksorte farve til vinen.

Vinmageren bag denne bestseller, Diogo Sepúlveda, er en berejst og meget erfaren vinmager, som tidligere har arbejdet i både Pomerol og Barossa Valley. I dag slår han sine folder i Portugal, hvor han er med til at definere de nye moderne portugisiske rødvine, som kombinerer landets egne druesorter med internationale sorter som Shiraz, Syrah og Cabernet Sauvignon.

Vinens elementer

Stones & Bones byder på en nærmest blæksort farve i glasset med et changerende mørkerødt skær. I både næse og mund overvældes du af den overdådige aromapalette bestående af mørke bærfrugter, letristet eg samt kakao og vanilje. Den er dejlig fyldig, saftig og koncentreret med frisk frugtsyre og fløjlsbløde tanniner.

Skøn kompleksitet med en god struktur og meget harmonisk i udtryk og stil. Eftersmagen er varm, vedvarende og insisterende.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Lad vinen dekantere inden servering, så den virkelig får lov til at åbne op for sit potentiale. Stones & Bones er den ideelle ledsager til et godt stykke oksekød, kraftige simreretter, grill og lam.

Oplev den medalevindende portugisiske rødvin, Stones & Bones, som leverer noget nær den bedste vinoplevelse til prisen af alle europæiske vine i samme priskategori. Denne rødvin byder på et fabelagtigt blend med Syrah som det bærende element. Utrolig kvalitet til prisen!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Syrah
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Diogo Sepúlveda
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Lissabon
Drikkes bedst
2017-2021
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Til prisen ved seks flasker er denne fortræffelige rødvin lidt af et scoop. Vinen, der er lavet på druerne Syrah, Touriga, Roriz og Bouschet, er meget harmonisk med en smag af modne, mørke bær, bløde tanniner, kakao og vanille."

VinExpressen

Ugens Vinhit

"Det er vist første gang vi finder en ugens vin fra Portugal. For at sige det som det er, så hører portugisiske vin ikke lige vores favoritter, men her er noget at råbe hurra for. Vinmageren Diogo Sepúlveda har tidligere arbejdet i Pomerol og Barossa Valley, og vi bilder os ind, at det kan smages. I hvert er Stones & Bones en umådelig veldrejet vin med sit eget unikke udtryk kombineret med et moderne finger touch.   # Stones & Bones 2015, Lissabon (Portugal) Flot duft af røde bær, tyrkisk peber og flødekaramel. Lækker og velstruktureret vin i rhône-genren med moden garvesyre og en lille frugtsøde på toppen. Og prisen er forrygende!"

Medaljer

Guldmedalje Portugal Wine Trophy

Guldmedlaje Concurso Vinhos de Portugal

Sølvmedalje International Wine & Spirit Competition

Sølvmedalje International Wine Challenge

Sølvmedalje Austrian International Wine Challenge Vienna

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt