17 points
Forlaget Smag

St Sebastian Bay Sauvignon Blanc 2021

Afrikansk perle, på Sauvignon Blanc!

Ikke på lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,00 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Citrusfrisk Sauvignon Blanc fra Sydafrika

Journey's End-vingården tror på at drikke godt, mens man gør noget godt. Så de er fuldt ud forpligtet til at producere deres vine bæredygtigt og med fællesskabet på hjerte. Resultatet er denne citrusfriske Sauvignon med behagelig kraft. Journey's End-vingården er det perfekte eksempel på gode mennesker, der laver gode vine. Sidste år vandt de faktisk 'Årets Etiske Virksomhed' fra Drinks Business publication for deres fantastiske arbejde med at støtte lokalsamfundet gennem en række udviklingsprogrammer. Til denne syrlig-friske Sauvignon brugte de druer fra vinmarker i den smukke St. Sebastian-bugt. Havbrise langs gyldne strande giver ikke kun gode bølger til surfing, men hjælper med at køle vinstokkene ned.

Druerne elsker denne form for klima, og det vil du kunne smage i denne friske, etisk fremstillede citruspræget sauvignon blanc. Denne udtryksfulde, stikkelsbærfriske, tropisk-infunderede Sauvignon Blanc har også en behagelig rundhed. Duften byder på citrus, stikkelsbær og moden litchi, smagen er citrusagtig sprød, stikkelsbær, pære og modne tropiske frugter som runder vinen flot af. En flot Sauvignon Blanc i balance. 

Køl en flaske ned, og nyd den helt for sig selv ellers er den også fantastisk med skaldyr og lys fisk.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Sydafrika
Låg
Skruelåg
Producent
Journey’s End winery
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Western Cape
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

17 points

“Frisk, sprød, kølig smag af citrus og modne stikkelsbær. Forfriskende Sauvignon Blanc med ren og klassisk smag, mere venlig end uvenlig og en fortræffelig og let forståelig madvin, især til fisk/seafood.”

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt