Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
17 points
Forlaget Smag

Split Rock Nelson Sauvignon Blanc 2020

Forfriskende sprød Sauvignon Blanc med nuancer af tropisk guava ...

På lager
DKK 59,95

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
65,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

SOMMER HVIDVINSKUP! NEDSAT 40%! SUPER SAUVIGNON BLANC. SPRØD OG AROMATISK!

Kvalitets Sauvignon Blanc fra New Zealand til kun 59,95 kr. Det er 40% under vores normalt gode kassepris. ⭐⭐⭐⭐⭐ 4 stjerner på Vivino. Deres statistik over verdens vine siger at "lignende kvalitet i gennemsnit koster 148 kr" - du skal lige nu give under det halve ved os. ⭐⭐⭐⭐⭐ Anbefalet af VinExpressen som bl.a. skriver at "den strutter af hyldeblomst" og "piv frisk". 

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Forfriskende med nuacer af tropisk guava og lime

Sauvignon Blanc fra Nelson Bay i New Zealand, der via kølig havbrise og rigeligt solskin (mindst 2400 timer årlig), sikre livlig og moden frugt i denne appetitvækkende hvidvin. Nelson Bay er nabo til det mere berømte Marlborough. Winemakeren er tyskeren Hermann Seifried, som for mere end 40 år siden drog til New Zealand for at dyrke vin, siden har han fået et (velfortjent) ry for at producere vine af høj kvalitet til en fornuftig pris. Seifried har i besidelse af vinmarker med de helt korrekt jord forhold og gamle vinstokke, som sikre intensitet i denne Sauvignon Blanc. Vinen er lagret kortvarigt i ståltanke.

Lys grøn farve. Friske aromaer citrus, græs, ærter og guava. Super forfriskende smag af tropisk guava, asparges, stikkelsbær og limefrugter. Vinen har en sprød syre og fin fylde. En klassisk New Zealandsk Sauvignon Blanc vinoplevelse, som fortsætter ud i den flotte eftersmag.

Drik vinen ved 8-10 grader, til forretter med fisk og skaldyr, krydrede rejer, grillet kylling eller cremet pasta.

Denne Sauvignon Blanc har alt hvad man forbinder med en god New Zealandsk hvidvin, med nuancer af bl.a. stikkesbær, asparges, lime og forfriskende syre!

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Nelson
Lagring
4 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

17 points

”Syrefrisk og sprød, med både lidenskab og stikkelsbær i glasset. Den er ikke alene meget oversøisk, men også meget new zealandsk, en frisk, tør og præsentabel madvin, der renser og fornøjer.””Syrefrisk og sprød, med både lidenskab og stikkelsbær i glasset. Den er ikke alene meget oversøisk, men også meget new zealandsk, en frisk, tør og præsentabel madvin, der renser og fornøjer.”

VinExpressen

Anbefalet points

"Rigtig typisk og oversøisk sauvignon blanc, der strutter af hyldeblomst og tomatplante i lange baner. Slank, rank og piv frisk i munden med masser af mundrensende og nærmest sitrende syre."

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt