Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×

Split Rock Nelson Sauvignon Blanc 2020

Forfriskende sprød Sauvignon Blanc med nuancer af tropisk guava ...

På lager
DKK 69,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
74,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 29%! SUPER SAUVIGNON BLANC. SPRØD OG AROMATISK!

Vivino`s statistik over verdens vine siger at en Sauvignon Blanc fra New Zealand med 4,0 på Vivino, som denne, i gennemsnit koster 148 kr. Lige nu kan du købe denne til kun 69,95 kr. Det er en SUPER pris for lækker Sauvignon Blanc.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Forfriskende med nuacer af tropisk guava og lime

Sauvignon Blanc fra Nelson Bay i New Zealand, der via kølig havbrise og rigeligt solskin (mindst 2400 timer årlig), sikre livlig og moden frugt i denne appetitvækkende hvidvin. Nelson Bay er nabo til det mere berømte Marlborough. Winemakeren er tyskeren Hermann Seifried, som for mere end 40 år siden drog til New Zealand for at dyrke vin, siden har han fået et (velfortjent) ry for at producere vine af høj kvalitet til en fornuftig pris. Seifried har i besidelse af vinmarker med de helt korrekt jord forhold og gamle vinstokke, som sikre intensitet i denne Sauvignon Blanc. Vinen er lagret kortvarigt i ståltanke.

Lys grøn farve. Friske aromaer citrus, græs, ærter og guava. Super forfriskende smag af tropisk guava, asparges, stikkelsbær og limefrugter. Vinen har en sprød syre og fin fylde. En klassisk New Zealandsk Sauvignon Blanc vinoplevelse, som fortsætter ud i den flotte eftersmag.

Drik vinen ved 8-10 grader, til forretter med fisk og skaldyr, krydrede rejer, grillet kylling eller cremet pasta.

Denne Sauvignon Blanc har alt hvad man forbinder med en god New Zealandsk hvidvin, med nuancer af bl.a. stikkesbær, asparges, lime og forfriskende syre!

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Nelson
Lagring
4 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Anmeldelser
VinExpressen

Anbefalet points

"Rigtig typisk og oversøisk sauvignon blanc, der strutter af hyldeblomst og tomatplante i lange baner. Slank, rank og piv frisk i munden med masser af mundrensende og nærmest sitrende syre."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt