NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×

Laplandia Vodka 70 cl

På lager
DKK 179,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Finland er kendt for at have nogle af verdens reneste og blødeste artesiske vandkilder, og når dette kombineres med hvede, der er destilleret hele 7 gange, og en anelse naturlig honning, opstår der kun én ting: En vodka så blød og glat.

Det er ingen hemmelighed, at Lapland har et helt fantastisk naturlandskab. Fra det magiske nordlys til arktiske sletter, er Lapland et af de mest uberørte og reneste steder på jorden. Den storslåede, rene og rå natur var inspirationen da Laplandia Vodka kom til verden i 2009, et brand der repræsenterer nordiske værdier og karaktertræk. Laplandia’s Slogan ”Land of Purity” kommer til udtryk i det minimalistiske og rene flaskedesign, og solstrålerne som er 24 karat guld, repræsenterer de legendariske gyldne marker i Lapland.

Vandet har stor betydning for Laplandia vodkaen, da Finland er særligt kendt for sine uberørte, artesiske kilder. Vandet bliver sandfiltreret og ethanolen har en renhed på hele 96,3% hvilket er sjældent set. Produkterne er certificerede gluten- og GMO frie.

Laplandia har vundet et hav af internationale priser for smag og kvalitet.

Vin Data
Type
Vodka
Låg
Korkprop
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
40%
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt