HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×
93 points
Romhatten.dk
89 points
Wiskey & Rom Magasinet

Ron Quorhum 23 Anõs Solera 70 cl

På lager
DKK 390,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Det er i denne Quorhum, at det er mest evident at Quorhum rom er lavet på destillater af Guarapo, både i duft og i smag er sukkerrøret tydeligt, med en duft af grønt græs og en vinøs smag af rosin og citrus. Disse naturrige og friske smagsnuancer er fint afbalanceret med en dyb smag af egetræsfad og krydderier, som kanel og nellike.  En elegant og overlegen rom, som man kan blive ved med at opdage nye nuancer i.

Vin Data
Type
Rom
Land
Den Dominikanske Republik
Producent
Oliver & Oliver
Størrelse
70cl
Alkohol Procent
40%
Lagring
23 år Solera
Anmeldelser
Romhatten.dk

93 points

Anmeldt d. 16-08-2013 af Mads Heitmann, Romhatten.dk

Duft
Til forskel fra de to mindre søskende, den 12- og 15-årige Quorhum-rom, er denne 23-årige solera-romnoget mere voluminøs både i duft og smag. Duften er helt klart langt tungere, tykkere og besidder super lækre elementer, som de to yngre årgange ikke på samme måde gør. De officielle duftnoter siger bl.a.: ”grønt græs”… Det ved jeg nu ikke om jeg er enig i. Den er bestemt ikke så ”frisk” som 12’eren, hvor jeg måske ville være tilbøjelig til at give den ”grønne græs”-note en tommelfinger opad. Denne rom fylder bare utrolig godt i næsen og jeg kan sidde i timer med snuden begravet i glasset.

Smag
Specielt i smagen træder forskellen igennem. Det er en helt anden oplevelse at drikke 23’eren frem for 12’eren og 15’eren. Smagsnoteren er mere eller mindre de samme, men i denne rom bliver disse blot forstærket med 100 %. ”Eksplosionen” af smagsnuancer, som mange taler om, er i denne rom en realitet. Hér er der tale om en rom der vil fremad – det er en sand fornøjelse at smage et produkt der lukker op for posen af sødme, kraft, styrke og en lille friskhed som jeg ikke helt kan sætte min finger på. Denne friskhed indhyllet i tyk, fed og bombastisk sødme er med til at skabe et utroligt komplekst produkt. Måske er det hér det ”grønne græs” kommer ind i billedet? Stor applaus herfra!

Læs hele bedømmelsen her

Wiskey & Rom Magasinet

89 points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt