HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet

Smiling Donkey Douro DOC 2021

Spændende og lækker prishug fra Douro i Portugal!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Svinekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En ægte prisbasker fra Douro i Portugal

Det smilende æsel fra Douro dalen er produceret på et mix af fem forskellige lokaldruer. I mixet indgår Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Touriga Nacional og Tinta Barroca, som alle stortrives i den legendariske dal. Druerne opnår den ønskede intensitet i starten af september, hvor de nænsomt høstes og bringes til vinkælderen. I vinkælderen kvases druerne og fermenteres under kontrollerede temperatur i en uge. Afslutningsvis lagres vinen delvis på stål og fransk eg over ni måneder.

Flot rubinrød farve. Aromaer af modne røde frugter samt krydret nuancer. Medium fyldig og en super lækker smag af mørke kirsebær og blommer, akkompagneret af krydret noter samt ristet eg og mokka fra fadlagringen. Flot integreret syre og en meget balanceret smag. Den lange eftersmag fuldender oplevelsen.

Server vinen v/ 18-19 grader. Server den gerne til oksekødsretter, gryderet eller vildt.

Lækker, smagsfuld og flot balanceret prisbasker fra Portugals mest berømte vinområde, Douro. Igen beviser Portugal at det er her man pt. finder Europas absolut bedste vinkøb.

Vin Data
Drue
Tinta Barroca
Tinta Roriz
Tinto Cão
Touriga Franca
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Vinihold
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Douro
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Jeg er virkelig fan af den her vin – sjoveste etiket, som minder mig om en vingård jeg besøgte i Portugal. Årsagen til at æslet smiler, kender jeg ikke umiddelbart, men det er sikkert glad for vinen, hvilket der er god grund til. Den er nemlig vildt charmerende – skøn duft af mørke bær, viol, “rødgrød med fløde”, vanilje og peber. I munden er den fyldig, men holder sig på trods af masser af powerfrugt i balance, hvor de fine tanniner og syren skaber en rigtig lækker vin."

Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt