VinAvisen
FlaskeHalsen
EkstraBladet
God hverdagsvin
DinVinGuide

Smiling Donkey Douro DOC 2016

Spændende og lækker prishug fra Douro i Portugal!

På lager
DKK 75,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
80,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Svinekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En ægte prisbasker fra Douro i Portugal

Det smilende æsel fra Douro dalen er produceret på et mix af fem forskellige lokaldruer. I mixet indgår Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Touriga Nacional og Tinta Barroca, som alle stortrives i den legendariske dal. Druerne opnår den ønskede intensitet i starten af september, hvor de nænsomt høstes og bringes til vinkælderen. I vinkælderen kvases druerne og fermenteres under kontrollerede temperatur i en uge. Afslutningsvis lagres vinen delvis på stål og fransk eg over ni måneder.

Flot rubinrød farve. Aromaer af modne røde frugter samt krydret nuancer. Medium fyldig og en super lækker smag af mørke kirsebær og blommer, akkompagneret af krydret noter samt ristet eg og mokka fra fadlagringen. Flot integreret syre og en meget balanceret smag. Den lange eftersmag fuldender oplevelsen.

Server vinen v/ 18-19 grader. Server den gerne til oksekødsretter, gryderet eller vildt.

Lækker, smagsfuld og flot balanceret prisbasker fra Portugals mest berømte vinområde, Douro. Igen beviser Portugal at det er her man pt. finder Europas absolut bedste vinkøb.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Vinihold
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Douro
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
DinVinGuide

God hverdagsvin

GOD HVERDAGSVIN "Saftig og imødekommende vin drevet af frugten. Masser af modne røde bær, lette krydderier i smagen. Simpel men vellavet vin. Pæn vedvarende afslutning."

EkstraBladet

5 stjerner

GODT KØB - "Saftig og imødekommende vin drevet af frugten. Masser af røde modne bær, lette krydderier i smagen. Simpel men vellavet. Pæn vedvarende afslutning."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Munter etiket, der indikerer, at det er en vin, der ikke kræver alverdens fordybelse og alvor. Ikke desto mindre fortjener den respekt for sin nemt tilgængelige stil, det friske ydre, den friske aroma og den fine kant i smagen. Det er imødekommende og rart – og rigtig fint til prisen (75 kr v/ 6 stk)."

VinAvisen

5 stjerner

"Vellavet rødvin på druerne Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Touriga Nacional og Tinta Barroca. Vinen har en varm og frugtagtig smag med god krydring, noter af blommer og kirsebær samt eg fra fadlagrigen."

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt