BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×

Winter Tales

Pift sofahyggen op med lidt ekstra godt

Ikke på lager

Special Price DKK 499,00

Pris: Før: 586,00 DKK

  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Pift sofahyggen op med lidt ekstra godt

Værsgo - her får du en lækker smagekasse med 6 rødvine, der med garanti vil skabe ekstra god stemning i sofaen i vinterhalvåret. Håndplukket af vores vineksperter og sammensat i en dejlig smagekasse, som byder på mange skønne vinoplevelser.

Smagekassen Winter Tales består af 6 populære rødvine fra Italien, Frankrig, Portugal og Australien. En udvalgt smagekasse, som tager dig med på en fortryllende vinrejse indenfor de blå druesorter. Her får du mulighed for at smage på Aglianico, Primitivo, Shiraz og Durif blot for at nævne nogle eksempler.

Populære druesorter, som definerer nogle af de mest populære rødvine i vores store sortiment.

Disse rødvine har alle fået rosende anmeldelser med på vejen af de danske og udenlandske vinanmeldere. Med andre ord flotte vine, som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste ganer.

Spar hele 15% i forhold til vores lave mixkassepriser!

Denne smagekasse byder på et spændende udvalg af forskellige vintyper, som med garanti vil levere den ene gode vinoplevelse efter den anden. Oplev fx en af de bedst anmeldte rødvine i Danmark i kategorien "Bedste vine mellem 100 kr. og 200 kr."  - den anmelderroste Nativ Eremo San Quirico 2013, som med garanti vil løfte din fredag aften op til nye højder.

Kort og godt:

  • 6 skønne rødvine fra fire forskellige vinnationer
  • Alle vinene i smagekassen hører til blandt vores mest solgte vine
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings
  • Value-for-money - du sparer yderligere 15% i forhold til vores lave mixkassepriser
  • Du smager på nye druesorter og vintyper, og finder måske din kommende favoritvin

Winter Tales indeholder 6 flasker:

Winter Tales smagekasse rødvin

1 flaske Nativ Eremo San Quirico 2013

(Campania, Italien)

Ren velvære på flaske. Intet mindre.

Vinen har en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter som solbær, brombær og kirsebær, samt masser af peber, kakao og vanilje. Den har bløde tanniner, flot fylde, tæthed og en cremet tekstur. Dens sødmefulde smag virker nærmest som en bombastisk og intens frugtkompot, med et hav af nuancer. Der er en fin syre til at holde den massive frugt på plads. Eftersmagen er fremragende, og den tætte frugt bliver hængende meget længe.

★★★★★★ 6 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★★ 6 stjerner Smag På Vin
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen

Det er ikke uden grund, at Eremo San Quirico er kåret til Italiens bedste rødvin hele 5 år i streg! Det er en superb vin med tæt, massiv og sødmefuld frugt, kombineret med let syre og kryderede noter. Vores absolut mest populære vin i dette prisleje. En af de mest populære vine i Danmark i dette prisleje!

Læs mere om Nativ Eremo San Quirico 2013.

 

1 flaske Montedidio Regia Maesta Primitivo 15 2013

(Apulien, Italien)

Er du til intense frugtbomber med en skøn sødme, der oser langt væk af syditaliensk sol og sommer, er denne Primitivo lige dig. Her er der kælet for alle detaljer, og vi har at gøre med en Primitivo på et flot højt niveau. 

Denne lækkerbisken af en Primitivo byder på en flot dybrød farve i glasset med en lækker fyldig viskositet. 

Dens næse byder på flotte aromaer af solmodne kirsebær, brombær, balsamico og svage noter af krydderurter. I munden opleves den kompakt og helstøbt med en delikat aromapalette bestående af sorte bærfrugter, lakrids, tobak og noter af vanilje og varme krydderier. Den er dejlig frisk og intens i smagen, og har fløjlsbløde tanniner, som er godt integreret i vinen. 

Smagsoplevelsen munder ud i en lang og varm eftersmag af modne mørke bærfrugter og svage krydderier.

★★★★★ 5 stjerner EkstraBladet
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen

Er du til sødmefulde, bløde og frugtige syditalienere, der virkelig leverer smagen og intensiteten af sydlandsk sol og sommer, er denne Primitivo lige sagen. Skøn Primitivo i fornem udførelse, som med garanti vil levere en vinøs oplevelse med en krydret lang eftersmag.

Læs mere om Montedidio Regia Maesta Primitivo 15 2013.

 

1 flaske Mammoth Zinfandel 2016

(Apulien, Italien)

Mammoth Zinfandel er produceret på 100% Zinfandel (Primitivo) fra Apulien, fra marker omkring Manduria. Vinen er fadlagret på amerikansk eg, som giver masser af nuancer som man kender fra de `rigtige` (...og dyrere) Californiske Zins - noter som chokolade, vanilje og karamel. 15% alkohol.

Farven er dyb mørkerød. Aromaerne er dommineret af mørke bær, som blåbær og brombær, samt hints af fad, chokolade og vanilje. Smagen er særdeles fyldig og rig, og man bombarderes af fyldig og koncentreret mørk frugt, samt nuancer fra fadlagringen som chokolade, mynte, vanilje, kaffe og lakrids. En super vin i flot harmoni, som slutter i en lang, blød og frugtrig eftersmag.

★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet
★★★★ 4 stjerner FlaskeHalsen
★★★★ 4 stjerner Smag På Vin

Mammoth Zinfandel er et super vinkøb! Fantastisk lækker, blød og smagfuld rødvin fra hælen i Støvlelandet.

Læs mere om Mammoth Zinfandel 2016.

 

1 flaske The Black Stump Shiraz Reserve 2016

(South Australia, Australien)

Farven er næsten helt sort med en lille kant. Intense aromaer af modne brombær, kaffe, krydderier samt noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig og rig, og med noter af mørke bær, krydderier samt ristet noter fra fadlagringen og vanilje. Perfekt afstemt syre samt druer fra det lidt køligere Clare Valley er med til at sikre lidt elegance til den rige smag. Tanninerne er bløde og eftersmagen er lang og særdeles velsmagende.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner Smag På Vin

Denne Black Stump Reserve Shiraz er nok et af de bedste vinkøb vi har haft fra Australien. Fyldig, rig, med masser af smag og med klassiske mørke og let krydret Shiraz noter. Et kongekøb fra Australien som bør prøves!

Læs mere om The Black Stump Shiraz Reserve 2016.

 

1 flaske Lobo e Falcao 2015

(Tejo, Portugal)

Smagsfuld, koncentreret og let krydret publikumspleaser. Denne vin er et blend af forskellige druer fra Tejo, området nord for Lisabon. Her gemmes nogle vinmarker med meget gamle vinstokke. Disse vinstokke producerer ikke særlig mange druer per hektar, men de små rosiner de får frem, giver mosten til denne koncentreret rødvin – og så tilmed til en pris som næsten er uvirkelig ifht. kvaliteten.

Farven er dyb kirsebærrød. Aromaer af vilde brombær, sødmefulde krydderier og kaffe. Smagen er meget halv tør, blød, og med masser af modne røde frugter samt noter fra fadlagringen.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet (årgang 2014)
★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen (årgang 2014)
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen (årgang 2014)

En seriøs udfordrer til bedste vin til prisen! Denne er til fans af fyldige og bløde vine for en slik. Her er masser af rig, mørk og krydret frugt!

Læs mere om Lobo e Falcao 2015.

 

1 flaske Rex Mundi 2015

(Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Rex Mundi er en overdådig blød og smagfuld rødvin, der består af et blend på de to djævelsk lækre druer, Shiraz og Grenache. Druerne kommer fra den sydlige franske vinregion Roussillon, som gang på gang overrasker med smagfulde rødvine til yderst fornuftige priser.

Denne uimodståelige rødvin har en dyb blæksort farve. Den er en super blanding af intense Shiraz og Grenache druer, som dyrkes på de ugæstfri bakker i den varme region. Druerne er sent-høstet, hvor druerne naturligt har svundet ind, og den resterende saft i druerne  er meget intens. Lakrids og mørke krydderier fra Shiraz druerne, og blød og jammy frugt og hindbær krydderi fra Grenache druerne, giver sammen et uimodståeligt blend.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet (årgang 2014)
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen (årgang 2014)

Denne bløde, meget fyldige og kulsorte vin får vores bedste anbefaling! Den har en stor, fyldig og meget blød samt sødmefuld smag, af hindbær, modne blommer, lakrids og søde krydderier!

Læs mere om Rex Mundi 2015.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Størrelse
6 x 75 cl
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt