Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

White Pearls

På lager

Pris: 525,00 DKK

449,00 DKKLignende produkter

White Pearls

Detaljer

Fortryllende wellness på flaske

Værsgo - her får du en sand perlerække af skønne hvidvine fra fire store vinnationer. Håndplukket af vores vineksperter og sammensat i en dejlig smagekasse, som byder på mange skønne vinoplevelser.

Smagekassen White Pearls består af 6 populære hvidvine fra Italien, Spanien, Frankrig og New Zealand. En herlig smagekasse, som tager dig med på en fortryllende vinrejse indenfor de grønne druesorter. Her får du mulighed for at smage på Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay og Moscatel blot for at nævne nogle eksempler.

Populære druesorter, som definerer nogle af de mest populære hvidvine herhjemme.

Disse hvidvine har alle fået rosende anmeldelser med på vejen af de danske og udenlandske vinanmeldere. Med andre ord flotte vine, som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste ganer.

Spar hele 15% i forhold til vores lave mixkassepriser!

Disse 6 vine hører til nogle af vores mest efterspurgte hvidvine, og man forstår godt hvorfor, når man har smagt denne skønne perlerække af vine. Vi taler om store vinoplevelser til under kr. 75,00 flasken. Hvidvine, som du både kan nyde til mad, hygge og som aperitif.

Kort og godt:

  • 6 skønne hvidvine fra fire forskellige vinnationer
  • Alle hvidvine hører til vores bestseller-kategori
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings
  • Value-for-money - du sparer yderligere 15% i forhold til vores lave mixkassepriser
  • Du smager på nye druesorter og vintyper, og finder måske din kommende favoritvin

White Pearls indeholder 6 flasker:

White Pearls smagekasse hvidvin

1 flaske Montecappone Tabano Bianco Marche IGT 2016

(Marche, Italien)

Vinen er produceret af primært Verdicchio, og blended med de mere aromatiske Sauvignon Blanc og Muscat druer. Alle druerne er håndhøstet ved optimal modenhed, og der er sorteret kraftigt i druerne.

Farven er strågylden og med flotte reflekser. Særdeles intense aromaer af fyldig, let sødmefuld frugt, hyldeblomst, ananas, citrus og hvide blomster. Smagen er medium-fyldig, liflig og med intens frugt, som er perfekt afstemt med afbalanceret syre der holder vinen rank og sprød. En sublim hvidvin som spiller på utroligt mange tangenter.

★★★★★★ 6 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★★ 6 stjerner Smag På Vin
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 5 stjerner ByMalling

99 point og kåret til Italiens bedste hvidvin – og man forstår tydeligt hvorfor! Perfekt kombination af frugtrig Muscat, elegance fra Sauvignon Blanc og mineralitet fra Verdicchio giver en læskende, rig og særdeles sprød vin. Bravo!

Læs mere om Montecappone Tabano Bianco Marche IGT 2016.

 

1 flaske Novellum Chardonnay 2016

(Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Produceret af 100% Chardonnay fra Roussillon-regionen i det sydlige Frankrig. Producenten bag er anderkendte Jean-Marc Lafage (der bl.a. driver vinhusene Domaine Lafage og Chateau Saint-Roch). Druerne kommer fra udvalgte vinmarker, hvor vinstokkene i gennemsnit er 30 år gamle.

Denne Novellum Chardonnay er formentligt den bedste Chardonnay der kan findes til prisen. Flot strågylden farve i glasset med en let cremet viskositet og et changerende gulligt skær. Intense aromaer af tropisk frugt, citrus, abrikos og blomster. Medium fyldig til fyldig med en skøn frugtig smag. Perfekt afstemt syre holder vinen frisk, sprød og med et flot mineralsk touch. Den perfekt afstemte frugtfylde fortsætter ud i en lang eftersmag.

★★★★★ 92P Robert Parker

Novellum Chardonnay er en himelsk hvidvin, og så koster den langt under hvad en vin på dette niveau burde koste. Masser af fyldig frugt, perfekt afstemt syre holder vinen sprød og med en mineralitet som er dyre Chablis vine værdige. En gourmet hvidvin til en fantastisk pris!

Læs mere om Novellum Chardonnay 2016.

 

1 flaske Tikohi Marlborough Sauvignon Blanc 2016

(Marlborough, New Zealand)

Denne vin er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand, fra en mindre producent der har produceret vin her i 40 år. Vinen er lagret kort i ståltanke, for at bevare den friske og tropisk frugt.

Farven er lys strågul, med et let grønligt skær. Aromaer af stikkelsbær, nyslået græs, tropisk frugt samt moden citrus. Smagen er velafbalanceret med både frisk citrus og tropisk frugt. Fin fylde og perfekt afstemt syre fuldender oplevelse af en klassisk og frisk New Zealandsk Sauvignon Blanc.

★★★★★★ 6 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 5 stjerner Gastroland

Twist skruelåget af og hæld op i glasset. Allerede her er du ikke i tvivl om at dette er kvalitets Sauvignon Blanc fra New Zealand. Klassisk, læskende tropiske aromaer mixet med noter af citrus og stikkelsbær. Er du til Sauvignon Blanc, så er denne Tikohi et sikkert valg!

Læs mere om Tikohi Marlborough Sauvignon Blanc 2016.

 

1 flaske Kentia Albarino 2015

(DO Rias Baixas, Spanien)

Denne meget vellykkede hvidvin er lavet på den grønne Albariño drue, som primært dyrkes i Rías Baixas.

Kentia Albarino 2015 er en skøn Albariño hvidvin fra Rías Baixas med lidt mere kant end normalt. Meget aromatisk i næsen med florale elementer, grønne æbler, hvide ferskner og svage mineralske noter. Usædvanlig frisk og helstøbt i udtrykket.

Smagen er intens, blød og frugtig fyldig med en forfriskende syre og sprødhed.

★★★★★★ 6 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 90P Din Vinguide

Kentia Albarino er en meget vellykket hvidvin fra Rías Baixas, som viser potentialet i denne grønne drue, og hvorfor disse hvidvine tilhører eliten indenfor spanske hvidvine. Er du til Riesling med et forfriskende twist, må du ikke gå glip af denne store hvidvinsoplevelse.

Læs mere om Kentia Albarino 2015.

 

1 flaske Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2015

(Emilia-Romagna, Italien)

Vinen er produceret af den lokale drue Albana. Det er formentligt ikke en drue du har stødt på så mange gange før, men hvad gør det når bare vinen er fantastisk til prisen.

Vinen har en flot lys strågylden farve. Intense aromaer af stenfrugter, lime, blommer, samt lette noter af bl.a. vanilje fra fadlagringen. Vinen er medium fyldig, blød, frugtrig og med en perfekt tilpasset syre, som fuldender oplevelsen af en lækker hvidvin i fuld balance. Eftersmagen er lang og intens.

★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★ 4 stjerner FlaskeHalsen
★★★ 3 stjerner VinHulen

Rigtig dejlig hvidvin med en let frugtsyre, og en herlig fyldig mund med skønne aromaer af ananas, citrus og melon. Fed og cremet viskositet - en lækkerbisken af en hvidvin, der appellerer til langt de fleste smagsløg.

Læs mere om Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2015.

 

1 flaske Juan Gil Moscatel Seco 2015

(DO Jumilla, Spanien)

Juan Gil er kendte for deres intense rødvine, men de producerer også denne 100% Dry Moscatel. Vinmarkerne ligger på bjergsider i det nordlige Jumilla. i et område med meget kalkholdig jord samt masser af sol, som passer godt til denne druevariant. Druerne har primært lagret i stålfade, men 20% har også fået mindre tid på egetræsfade.

Gylden farve med grønne skær. Aromaer af fersken, kiwi og melon, samt noter af honning og lidt hvid peber. I smagen er vinen saftig, tæt og smagsfuld, med masser af forfriskende frugt og en lille underliggende syre. Den er meget blød, og slutter med en lang eftersmag, hvor man fornemmere endnu flere let krydret noter. 

Skal du bruge en smagsfuld hvidvin til fisk, thai mad eller tapas, så er denne Dry Moscatel et spændende valg. Frisk frugt og let krydrede noter i flot samspil.

Læs mere om Juan Gil Moscatel Seco 2015.

Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Vintype
Årgang
Land
Låg
Producent
Størrelse
6 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse