BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×

Pure Syrah

100% Pure Syrah på flaske

Ikke på lager

Special Price DKK 599,00

Pris: Før: 703,00 DKK

  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

100% Syrah magi i håndplukket smagekasse

Oplev smagekassen Pure Syrah, som byder på den ene store Syrah oplevelse efter den anden. Her kommer du virkelig med rundt på en henrivende oplevelsesrejse indenfor denne fantastiske druesort. Håndplukket af vores vineksperter og sammensat i en dejlig smagekasse, som byder på mange skønne vinoplevelser.

Smagekassen Pure Syrah består af 6 populære rødvine fra Italien, Frankrig og Australien. En udvalgt smagekasse, som viser dig potentialet og diversiteten indenfor denne druesort. Smag, se og duft forskellen på en europæisk Syrah og en oversøisk Shiraz fra "Down Under".

Disse udvaglte rødvine har alle fået rosende anmeldelser med på vejen af de danske og udenlandske vinanmeldere. Med andre ord flotte vine, som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste ganer.

Denne smagekasse kan også med fordel anvendes til en vinsmagning i hjemmet med venner og familie.

Spar hele 14% i forhold til vores lave mixkassepriser!

Smagekassen Pure Syrah byder på et spændende udvalg af vine, som med garanti vil levere den ene gode vinoplevelse efter den anden. Oplev fx en af de bedst anmeldte Syrah vine i Danmark i kategorien "Bedste vine mellem 100 kr. og 200 kr."  - den anmelderroste Syrah 17 fra Sicilien i Italien, som med garanti vil give dig en på opleveren.

Kort og godt:

  • 6 skønne Syrah vine fra tre forskellige vinnationer
  • Alle vinene i smagekassen hører til blandt vores mest solgte Syrah/Shiraz vine
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings
  • Value-for-money - du sparer yderligere 14% i forhold til vores lave mixkassepriser
  • Du smager på nye druesorter og vintyper, og finder måske din kommende favoritvin

Pure Syrah indeholder 6 flasker:

Pure Syrah smagekasse rødvin

1 flaske Montedidio Regia Maesta Syrah 17 2015

(Sicilien, Italien)

Hold på hat og briller og sæt dig godt til rette i stolen. Fastspænd løse genstande, for når først proppen ryger, vil du med stor sandsynlighed blive blæst omkuld af en hidtil uset siciliansk urkraft fra Sambuca på Sicilien.

Montedidio Regia Maesta Syrah 17 2015 er fremstillet på 100% Syrah. Kun de bedste druer bliver udvalgt og håndplukket, hvorefter druerne skånsomt transporteres til vingården Montedidio i små kasser, hvor druerne bliver afstilket og forsigtigt knust. Efter endt vinifikation lagrer vinen i 10 måneder på nye franske 225 liters egetræsfade.

Syrah 17 byder på en fantastisk intens mørkerød farve i glasset - fuldstændig uigennemtrængelig for lys, som var det en vulkansk askesky fra vulkanen Etna.

Den høje alkoholprocent på hele 16,5% lader sig afspejle i den fede, cremede viskositet, som nærmest hænger fast på glassets kanter, og i snegletempo bevæger sig mod bunden af glasset.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★★ 6 stjerner Gastroland
★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen

Siciliansk Syrah powerbombe af de sjældne. Mesterværk af en tætpakket rødvin på svimlende 16,5% alkohol. Her gælder det om at holde snuden lige i glasset, for sikke en vin. Her er der kælet for alle detaljer, og elementerne spiller sammen på smukkeste vis. En voldsom vinøs oplevelse af de helt store!

Læs mere om Syrah 17.

 

1 flaske Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2014

(Sicilien, Italien)

Vinen er produceret af 100% sent-høstet Syrah druer fra Sicilien. Vinmarken er beliggende i Trapani, ca. 150-200 meter over havets overflade, i meget kalkholdig jord. Vinstokkene er mellem 80-90 år gamle og beskæres kraftigt hvert år. 

Farven er mørk rubinrød med violet kant. Yderst intense, sødmefulde og komplekse frugtaromaer, med hints af lakrids og krydderier. Vinen er fyldig, med meget bløde tanniner og med en enorm smagspalette af koncentreret sødmefuld frugtlikør, mørke brombær, solbær, lakrids og let peber, som giver en superb oplevelse – og viser hvorfor den er kåret til Siciliens bedste rødvin! Den sødmefulde og meget bløde smag bliver hængende utroligt længe.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner Det gode liv
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen

Er du til sødmefulde, bløde og frugtige syditalienere, der virkelig leverer smagen og intensiteten af sydlandsk sol og sommer, er denne Primitivo lige sagen. Skøn Primitivo i fornem udførelse, som med garanti vil levere en vinøs oplevelse med en krydret lang eftersmag.

Læs mere om Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2014.

 

1 flaske Nicolas Vellas 100% Syrah 2015

(Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Vinen er produceret af 100% Syrah fra særligt udvalgte små plots. Alle druer er håndplukket og der er kun udvalgt de absolut bedste drueklaser til denne vin. 

Farven er dyb sort, med lilla nuancer. Imponerende aromatisk intensitet af sorte frugter, solbær, `Syrah-lakrids` og krydderier. Smagen er fyldig, rig, struktureret og meget koncentreret. Mærkbare tanniner og tilpas syre giver balance til den rige frugt. Eftersmagen er (meget) lang og generøs, og man fornemmer let sødlige nuancer fra fadlagringen.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner Gastroland
★★★★★ 5 stjerner Vinstyrke 2

100% Syrah er en yderst imponerende sydfransk vin. Utrolig koncentreret og kraftfuld frugt i perfekt samspil med tanninerne og afstemt syre. En vin der absolut BØR prøves!

Læs mere om Nicolas Vellas 100% Syrah 2015.

 

1 flaske Tim Smith Bugalugs Shiraz 2015

(South Australia, Australien)

Denne Bugalugs Shiraz fra Tim Smith er hans `Entry-level` vin, men når vinen kommer fra legendariske Tim Smith er der intet billigt over hans billigste vin. Bugalugs Shiraz. Vinen er produceret af 100% Shiraz fra Barossa Valley som har fadlagret 8 måneder i fransk og amerikanske egetræsfade.

Bugalugs er en lækker vin, og en fantastisk vin til prisen. Du vil sjældent opstøve en ægte Barossa Shiraz til denne pris, som har samme kompleksitet. Farven er rubinrød. Aromaer af sort frugt, peber, lidt lakrids og vanilje. Fin fylde, koncentreret smag og intensitet, men også med flot struktur og en kølighed, som gør at vinen ikke bliver marmelade agtig (som det ellers har tildens til med `billigere` australske Shiraz).

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 93P James Halliday

Går du efter en drikkevenlig Barossa Shiraz til en skarp pris, hvor man ikke kun smager sød marmelade frugt, så er denne Bugalugs det helt rigtige valg! En lækker, blød og kølig Shiraz som er et særdeles godt køb!

Læs mere om Tim Smith Bugalugs Shiraz 2015.

 

1 flaske Kellermeister Barossa Vineyards Shiraz 2013

(Barossa Valley, Australien)

Druerne til denne Shiraz kommer fra flere vinmarker beliggende i Barossa Valley. Druerne høstes når de når deres optimale modningstidspunkt, hvilket sikrer maksimal smag i den enkelte drue. Macerationen foregår over flere dage, hvor druemosten er i kontakt med drueskallerne for at opnå størst mulig kompleksitet i vinen. Fermenteringsprocessen foregår ved konstant temperatur og med tre dalige pump-overs, for at maksimere ekstraktionen af farve og smag. Vinen modnes i franske og amerikanske egetræsfade i 15-18 måneder, hvilket giver denne rige vin mulighed for at udvikle sig langsomt og samtidig bevare dens friskhed.

Kellermeister Barossa Vineyards Shiraz 2013 byder på en flot dybrød farve i glasset. Næsen byder på skønne sorte bær som cassis, solbær og brombær samt hvid peber og krydderier. 

Vinen er medium fyldig, kraftfuld og frisk i smagen med solmodne kirsebær og blommer. Afbalanceret syre og bløde tanniner giver en generøsitet af frugter og en lang, tør eftersmag.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner BT Sølv
★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner Gastroland

Flot kraftfuld Shiraz fra det australske vinhus Kellermeister, som hører til blandt de 7% bedste vinhuse i Australien. Et super køb til prisen, hvis du går efter en klassisk australsk Shiraz i glasset.

Læs mere om Kellermeister Barossa Vineyards Shiraz 2013.

 

1 flaske The Black Stump Shiraz Reserve 2016

(South Australia, Australien)

Vinen er produceret af 100% Shiraz fra Clare Valley, lige nord for Adelaide. Clare Valley er beliggende lidt højere og med køligere natte temperatur er området kendt for at tilføje lidt elegance til sydaustraliensk intense Shiraz vine. Til denne Reserve er alle druerne særligt udvalgt og den endelige most har fadlagret 8 måneder.

Farven er næsten helt sort med en lille kant. Intense aromaer af modne brombær, kaffe, krydderier samt noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig og rig, og med noter af mørke bær, krydderier samt ristet noter fra fadlagringen og vanilje. Perfekt afstemt syre samt druer fra det lidt køligere Clare Valley er med til at sikre lidt elegance til den rige smag. Tanninerne er bløde og eftersmagen er lang og særdeles velsmagende.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner Smag På Vin

Denne Black Stump Reserve Shiraz er nok et af de bedste vinkøb vi har haft fra Australien. Fyldig, rig, med masser af smag og med klassiske mørke og let krydret Shiraz noter. Et kongekøb fra Australien som bør prøves!

Læs mere om The Black Stump Shiraz Reserve 2016.

Vin Data
Drue
Shiraz
Syrah
Type
Drikkevarer
Størrelse
6 x 75 cl
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt