BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×

My Favourite Pinks

Smag på sommerens rosé favoritter

Ikke på lager

Special Price DKK 449,00

Pris: Før: 468,00 DKK

  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Smagekassen "My Favourite Pinks" byder på 6 spændende rosévine, som uden tvivl vil gøre tilværelsen endnu grønnere.

My Favoruite Pinks er en skøn smagekasse bestående af 6 forfriskende rosévine, som blot venter på at blive nydt på terrassen. Alle vinene tilhører sommerens bestsellere indenfor kategorien "Rosévin".

Forestil dig en lun sommeraften eller en skøn sommerdag i solen i selskab med et glas kølig rosévin. Det er for mange indbegrebet af hygge og ren livsnydelse.

My Favourite Pinks byder på et sandt overflødighedshorn af den ene skønne rosévin efter den anden. Rosévine, som både kan anvendes som tørstslukkere på terrassen, og til sommerens grillmåltider.

Hvorfor købe 6 ens rosévine, når du nu kan smage på 6 forskellige bestsellere.

Denne smagekasse er billigere end selv vores lave mixkassepriser

Her får du virkelig value-for-money vine, som med garanti vil give dig nogle gode vinoplevelser.

Smag på forskellige rosévine med hver deres karakteristika fra forskellige vinregioner og på forskellige druersorter.

Alle vine vil levere en god vinoplevelse - med 100% tilfredshedsgaranti!

Kort og godt:

  • Prisen på denne smagekasse er billigere, end hvis du køber dem enkeltvis som mixkasse
  • 6 rosévine med flotte anmeldelser og ratings på Vivino
  • 6 bestseller rosévine - garanti for gode vinoplevelser
  • Perfekt smagekasse til mange timers hygge på terrassen
  • Du prøver nye rosévine af og finder måske din kommende favorit rosévin

My Favourite Pinks består af følgende 6 rosévine:

My Favourite Pinks rosévin smagekasse

Calmel + Joseph Villa Blanche Grenache Rose 2016

(Languedoc, Frankrig)

Denne rosé er produceret af 60% Grenache og 40% Grenache Gris. Druerne plukkes af 2 omgange. Første gang lidt tidligt, for at bevare den frugtrige frisked, og igen 3 uger senere hvor de resterende druer er mere modne og giver mere koncentration og aroma til vinen. Vinen har kun gæret og lagret kort i ståltanke.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner Smag På Vin
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen

En elegant, frisk og `ikke for tør` rosè, som passer perfekt til sommeren – brug den bredt til fx salater, forretter eller som en rosè der til imponere på terrassen.

Læs mere om Calmel + Joseph Villa Blanche Grenache Rose 2016.

 

1 flaske Saint Roch Le Rose 2015

(Languedoc, Frankrig)

Denne Rose er produceret af 50% Grenache Gris og 50% Mourvedre. Druerne kommer fra Agly valley, omkring byen Maury, hvor vinstokkene er plantet i jord bestående af primært sort skiffer. Druerne håndhøstes i starten af september, hvor de har opnået optimal modenhed. Druerne presses let, og mosten gæres i rustfri ståltanke v/ 16 grader. Herefter har vinen lagret i rustfri ståltanke, med drueskallerne, i 4 måneder.

Farven er flot lys lakse farvet. Aromaer af friske frugter som hindbær, jordbær og let citrus. Vinen er medium fyldig, herlig frisk og smagsfuld. Flot afbalanceret med tilpas balance mellem saftighed og fin struktur, og med en lang eftersmag.

Saint Roch gør det igen; produceret en topklasse fransk vin, der er klasser højere end prisen. Minder mest om en kvalitets Provance Rose, men med lidt mere saftig frugt.

Læs mere om Saint Roch Le Rose 2015.

 

1 flaske Nativ Via delle Rose 2016

(Campania, Italien)

Denne attraktive rosé er tæt på perfekt. Farven er dyb pink. Frugtrige aromaer af let sødmefulde røde bær, . Vinen er blød og med en stor frisk, frugtrig og vedvarende smag, som råber på en dejlig sommer dag på terassen. Den har dog også meget mere at byde ind med end kun den bløde frugt - nemlig både fin struktur, flotte nuancer, og perfekt balance mellem fylde og friskhed. Eftersmagen er varm og vedholdende.

★★★★★★ 6 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner ByMalling
★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet

Det er som om at alt hvad Nativ rører ved bliver til super lækre vine. Det er også tilfældet med denne lækre Rose. Nok af smag og struktur til at kunne bruges gennem hele grillaftenen, men også blød nok til at bruge for sig selv.

Læs mere om Nativ Via delle Rose 2016.

 

1 flaske Dominio del Bendito Perlarena 2016

(DO Toro, Spanien)

Dominio del Bendito Perlarena 2016 byder på flotte sarte laksefarvede nuancer i glasset.

Dens indbydende næse byder på fremtrædende aromaer af mandarin, anis og florale elementer. Efter lidt tid i glasset udvikles der diskrete noter af fennikel, og med en stigende temperering opleves vinen mere rund, cremet og overraskende frisk.

Smagen er frisk og aromatisk med noter af mandarin, grapefrugt og anis. Vinen føles blød og frisk i munden med en lang skøn eftersmag, som blot skriger på mere.

★★★★★ 90 point Robert Parker
"The Rosé 2015 Perlarena is a mixture of all existing grapes Palomino, Albillo, Tinta de Toro, Syrah, Verdejo, Viura, Viognier... sold without appellation. The grapes come from sandy soils, the kind of soils Anthony Terryn prefers, and he likes Rosé wines. The must fermented in oak barrels and the wine matured in contact with the fine lees before bottling. These grapes are harvested to make this Rosé—it's not a side product of a red wine. It's still young and somehow influenced by the oak, with some spicy notes and certain sensations of a white wine (fennel) rather than a Rosé. The palate revealed very tasty flavors, intense, clean, pungent, with an almost salty finish. There is no trace of the heat from the vintage and the wine comes through as very fresh. It calls for food."

100% certificeret økologisk rosévin fra en af Spaniens førende vinmagere. Sublim kvalitet og håndværk, som både kommer til udtryk i farve, duft og smag. En yderst vellykket rosévin fra DO Toro, som her viser potentialet og niveauet for rosévine fra denne region - ja, hele Spanien.

Læs mere om Nugnes Rodeon Rose 2014.

 

1 flaske La Bollina `Tinetta` Nebbiolo Rose 2016

(Piemonte, Italien)

Tinetta Rose er produceret af 100% Nebbiolo druer, fra vinmarker i Piemonte hvis udbytte er nede på 9 tons per hektar, hvilket sikre druer med høj intensitet. Druerne er høstet ved optimal modenhed, og er siden presset let som man gør med hvidvin og har gæret v/ 10-12 grader i 14 dage. Vinen er lagret i ståltanke sammen med drue resterne, som sikre at alt smag og ønsket struktur trækkes ud af druerne, og samtidligt bevare friskheden.

Farven er flot lys rød, næsten pink. Intense og vedvarende aromaer af kirsebær, blomster og jordbær. Smagen er rig, balanceret, frisk og med let sødmefuld frugt. En perfekt Rose med et perfekt mix af struktur, friskhed og frugt.

★★★★★ 95 point Luca Maroni
★★★★★ 4,2/5,0 Vivino

En super rosé til brug gennem hele sommeren - til hygge, aperitif, mad - Tinetta gør det godt til det hele!

Læs mere om La Bollina `Tinetta` Nebbiolo Rose 2016.

 

1 flaske Ateca Honoro Vera Rosado 2016

(Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Vinen er produceret af Syrah som den primære drue tilsat lidt Muscat Dry - begge fra vinmarker beliggende omkring Montpellier i Languedoc regionen.

For at bevare den friske frugt, har vinen kun lagret kortvarigt i ståltanke. Syrah giver vinen frugt, farve og masser af smag, og den tidligt høstede Muscat giver vinen frugtige aromaer, men uden at det giver sødme som hvis vinen var høstet sent.

Farven er flot lys pink. Intense aromaer af frisk frugt, let skovbær og lidt citrus. I smagen er vinen igen frugtrig og frisk med noter af citrus.

Perfekt afstemt med frugtige aromaer uden at det bliver sødt.

Denne Mistigris er ikke den billigste rosé, men den er alle pengene værd. Frisk og frugtige aromaer der er perfekt afstemt.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Rose
Størrelse
6 x 75 cl.
Drikkes bedst
2017-2019
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt