Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Grill Dinner Six

Ikke på lager

Pris: 556,00 DKK

499,00 DKKLignende produkter

Grill Dinner Six

Detaljer

Smagekassen "Grill Dinner Six" byder på 6 fortryllende vinoplevelser til en vellykket og hyggelig grillaften.

Vi har tænkt på det hele - du skal blot tænde op for grillen og stå for menuen.

Grill Dinner Six rummer det hele. Skøn Cremant som aperitif eller måske ledsager til en grillet hummer?
Lækker Chardonnay hvidvin fra Piemonte til forretten, og en syditaliensk rosé som læskende starter på terrassen - det tager jo lidt tid inden grillen bliver varm. Server to skønne rødvine perfekt afstemt til din grillmad og slut af med en skøn Moscato d' Asti til en omgang vaniljeis og grillede bananer.

Mulighederne er mange - denne smagekasse favner det hele.

Med Grill Dinner Six får du 6 skønne vine, som du med ro i sindet kan servere for dine gæster en skøn forårs- eller sommeraften. Uanset om menuen står på grillpølser eller oksemørbrad, vil denne smagekasse levere nogle dejlige vinoplevelser. Perfekt afstemte vine til de ofte kraftige og krydrede grillmåltider og søde desserter. Vi har udvalgt vinene for dig - du skal bare tænde op i grillen ...

Spar 10% i forhold til vores lave mixkassepriser inkl. fri fragt til din hoveddør!

Alle vinene i denne smagekasse repræsenterer populære vinhuse, hvor du virkelig får meget vin for pengene.

Smag på to vine fra Piemonte - en af de bedste vinregioner i Italien. Syditalienske Nativ serverer en skøn rosé og en fortryllende rødvin på Aglianico druesorten. Franske Mausberg disker op med en frisk Cremant, og Bruce Jack fra Sydafrika serverer den anmelderroste grillvin, Grill House Shiraz Pinotage 2014.

Alle vine vil levere en god vinoplevelse - med garanti!

Kort og godt:

 • Garanti for gode vine afstemt til en hyggelig grillaften og de gastronomiske indslag
 • Spar 10% i forhold til vores lave mixkasse priser (normalpris 556,00 kr.)
 • Fri fragt til din hoveddør og dag-til-dag levering alle hverdage
 • 2 rødvine med flotte ratings - heriblandt Nativ Blu Onice Irpina Aglianico DOC 2012
 • 1 Moscato d' Asti
 • 1 fransk Cremant
 • 1 flaske rosévin
 • 1 flaske hvidvin
 • Skøn smagekasse til mange timers hygge i eget selskab, med familie og venner
 • Du smager på nye vine, og finder måske en ny favoritvin - et nyt favorit vinhus?

Grill Dinner Six består af følgende 6 vinoplevelser:

Grill Dinner Six

1 flaske Sobrero Sobrero Langhe D.O.C. Bianco 2015

(Piemonte, Italien)

Sprød, rig og cremet - nærmest smørtekstur. Det er Sobrero Langhe D.O.C. Bianco 2015 - en skøn hvidvin fra Piemonte på 100% Chardonnay med en saftig overflod af frugt og mineralske noter.

Chardonnay, når det er bedst fra Langhe i Piemonte, hvor det familieejede vinhus Sobrero har sine rødder. En vinhus, hvis passion for vinfremstilling er gået i arv i tre generationer, og hvor de dybe rødder til Piemonte bevares og integreres i deres vine.

Læs mere om Sobrero Langhe D.O.C. Bianco 2015.

 

1 flaske Sobrero Sobrero Moscato d`Asti D.O.C.G. 2016

(Piemonte, Italien)

Sobrero Moscato d`Asti D.O.C.G. 2016 er en flot mousserende vin med en forførende strågul farve, som varierer afhængigt af høsten. Svage aromaer af moskus fremhæver duften af friskplukkede grønne druer. Den er let mousserende og dens elegante sprødhed og lette sødme understøttes af den fine syre, som slutter af i en forfriskende, mellemlang eftersmag.

Moscato d`Asti D.O.C.G. 2016 er ideel som aperitif, dessertvin til frugtdesserter, lette kager, tærter eller blot som en herlig læsker på terrassen.

Læs mere om Sobrero Moscato d`Asti D.O.C.G. 2016.

 

1 flaske Nativ Via delle Rose 2015

(Campania, Italien)

Produceret af 100% Aglianico fra udvalgte marker i området ved Paternopoli. Vinmarkerne er placeret 500 meter over havets overflade i jord af vulkansk oprindelse. Druerne er håndhøstet i begyndelsen i starten af oktober. Efter streng sortering og vinificering, har vinen lagret 3 måneder i rustfri ståltanke. 

Det er som om at alt hvad Nativ rører ved bliver til super lækre vine. Det er også tilfældet med denne lækre rosé. Nok af smag og struktur til at kunne bruges gennem hele grillaftenen, men også blød nok til at bruge for sig selv.

Læs mere om Nativ Via delle Rose 2015.

 

1 flaske Nativ Blu Onice Irpina Aglianico DOC 2012

(Campania, Italien)

Vinen har en flot dyb, mørkerød farve, med en lilla kant. Intense aromaer af mørk kirsebærlikør, med noter af peber, krydderier, kakao og marcipan. Smagen er fyldig, koncentreret, med flot struktur og med tonsvis mørk frugt som kommer buldrende, samt de krydrede noter og en let sødme. Det er klassisk Taurasi, mixed med `New world` fad og fylde.

Denne vin er til store bøffer, grillet kød, moden ost, eller smagsfulde gryderetter. Drik den ved 16-18 grader, af store glas. Den kan drikkes nu hvis den iltes 2 timer, men den kan også gemmes 8-10 år for en endnu større oplevelse. 

Endnu en topvin fra Nativ Srl. Koncentreret, tæt frugt, let sødme og krydderier i flot samspil, som efter lader en vin med både kraft og balance.

Læs mere om Nativ Blu Onice Irpina Aglianico DOC 2012.

 

1 flaske Mausberg Cremant d`Alsace Brut

(Alsace, Frankrig)

Denne udgave har tørhedsgraden Brut, som er tør. Vinen er dog på ingen måde knastør og fremstår meget imødekommende med en flot frugt og elegant smag.

Velegnet til at nyde – ja til stort set al slags mad. Både som aperitif eller til fisk og skaldyr.

Læs mere om Mausberg Cremant d`Alsace Brut.

 

1 flaske Grill House Shiraz Pinotage 2014

(Sydafrika)

Blend på de to mest populære druer fra Sydafrika - Pinotage og Shiraz. Produceret af winemaker Bruce Jack, som har arbejdet sig rundt i mange vinproducerende lande, inden han startede hans egen vinforretning i en tidligere dynamit fabrik nær Cape Town. Bruce Jack laver fantasiske vine, præcis som denne Grill House. 14,5% alkohol.

Bruce Jack ved hvordan man laver en lækker vin, så du er hermed advaret. Den har en dyb understrøm af sorte bær og krydderi, der gør det svært at opgive sit greb om flasken inden den er tom - så drik den ikke alene, men del den med venner og meget gerne til et stykke godt rødt kød. Server v/ 16-18 grader. Drikkeklar nu og frem til år 2020.

Dejlig velsmagende vin som passer godt til et stykke rødt kød, eller som den helt oplagte vin til sommerens lune grillaftener.

Læs mere om Grill House Shiraz Pinotage 2014.

Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Vintype
Årgang
Land
Låg
Producent
Størrelse
6 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst
 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse