Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  • SPAR
    30%

Discovery Reds 12

På lager

Pris: 851,80 DKK

599,00 DKKLignende produkter

Detaljer

Bestseller smagekassen er tilbage og byder på endnu større vinoplevelser til prisen!

Vores bedst sælgende smagekasse er tilbage med endnu større vinoplevelser end nogensinde tidligere til prisen. 6 af vores helt store publikumspleasere samlet i håndplukket smagekassse - leveret til døren med fri fragt. Når første del af din vinrejse så er veloverstået, og du har haft tid til at fordøje de mange smagsindtryk, kan du tage hele turen igen ...

Vi kalder denne smagekasse for "Discovery Reds 12" - vores bestseller smagekasse, som for længst har imponeret flere tusinde vinglade danskere.

Medaljevindende value-for-money vine på stribe. En flad 50'er per flaske - ved vores normale lave mixkassepriser vil disse vine koste 851,00 kr. Med andre ord meget flotte vine, som med garanti vil levere en god vinoplevelse.

Spar hele 30% i forhold til vores lave mixkassepriser!

Discovery Reds 12 er en lækker smagekasse med 12 rødvine, som tager dig med på lidt af en oplevelsestur på Economy Class Plus. En vinrejse med fornem vinduesplads og udsigt til Italien, Australien, og Spanien. 

Disse 6 forskellige rødvine hører til nogle af vores mest solgte vine og man forstår godt hvorfor, når man har været på denne vinrejse.

Kort og godt:

  • 12 skønne rødvine med tilfredshedsgaranti
  • Alle vine hører til vores bestseller-kategori og garanterer en god vinoplevelse
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings på Vivino
  • Value-for-money - 12 gode vinoplevelser til en flad 50'er per flaske - det er vanvittig billigt!
  • Du prøver nye vine af og finder måske din kommende favoritvin

Discovery Reds 12 består af følgende 6 rødvine á to flasker:

Discovery Reds 12 smagekasse

2 flasker Cato Columella Rosso Veneto IGT 2015

(Veneto, Italien)

Columella Rosso Veneto IGT 2015 er en elegant og flot udstyret lækkerbisken af en appasimento vin fra den kendte og stolte vinregion Veneto. En rødvin, som leverer en meget stilsikker og overbevisende vinoplevelse.

Er du til de store klassiske Veneto vine som Amarone og Ripasso, vil du med stor sandsynlighed kunne lide denne rødvin. Du bemærker straks den karakteristiske og imødekommende smag fra appasimento metoden, som skaber en robust, fløjlsblød vin med masser af smag og en elegant struktur.

Sjældent får man muligheden for at smage på en ægte appasimento vin fra Veneto til denne pris. Utrolig velskabt Rosso IGT, der leverer en skøn vinoplevelse for hver en krone og mere til. En stor Rosso IGT til både hverdag og fest.

Læs mere om Cato Columella Rosso Veneto IGT 2015.

 

2 flasker Big Boys Zinfandel 2016

(Apulien, Italien)

De store drenges vin - "Big Boys Zinfandel" med sølle 15,5% alkohol. Mød dine tre nye bedste venner - Big Boy, Bigger Boy og Biggest Boy og deres fantastiske, intense og rige Zinfandel!

Farven er mørk og intens. Store og indbydende aromaer af blå og sorte bær samt noter fra fadlagringen som eg, pebermynte og vanilje. Vinen er fyldig og den har en god struktur. Smagen er dommineret af de mørke bær samt spændende noter af bl.a. godt integreret fad, vanilje, kaffe og lakrids.

Er du til intense, frugtige og fyldige rødvine (til en særdeles god pris), så kan vi kan lige så godt sige det med det samme - "køb i kassevis" , ellers fortryder du hurtigt, at du ikke bestilte flere! Dette er den oplagte vin til sommerens lune aftener, som ledsager til bøffer, spareribs og pulled pork fra grillen!

Læs mere om Big Boys Zinfandel 2016.

 

2 flasker The Black Stump Durif Shiraz 2016
(South Australia, Australien)

Vinen er produceret af Durif og Shiraz, og kombinationen af disse 2 druer får ifølge producenten Alan Kennett ”magiske ting til at ske” – og det er ikke helt ved siden af, for det her smager sku godt! Mixet af mørk og blød Durif og imponerende saftig Shiraz, nærmest booster hinanden i dette blend.

Farven er mørk rød, næsten helt sort. Aromaer af modne blommer, krydderier, lakrids og vilde brombær. Smagen er rig, generøs og silkeblød. Laaang eftersmag af super bløde og modne sorte frugter.

★★★★★ 5 stjerner BT
★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet
★★★★ 5 stjerner VinAvisen
Guldmedalje Austrian International Wine Challenge (Anmeldelse af årgang 2015)
Sølvmedalje Australian Alternative Varieties Wine Show (Anmeldelse af årgang 2015)

En imponerende intens og saftig australsk rødvin, med wow-effekt hos alle der smager den! ..og opvejer du kvaliteten ifht. prisen så har vi formentligt aldrig smagt en australsk rødvin der kan matche dette!

Læs mere om The Black Stump Durif Shiraz 2016.

 

2 flasker Giotto Sangiovese 2014

(Emilia-Romagna, Italien)

Italiensk prisbasker fra Emilia-Romagna regionen, som er produceret af 100% Sangiovese og har fadlagret 10 måneder i egetræsfade. 13% alkohol.

Farven er violet med et lilla skær. Her er vedvarende og friske aromaer af vilde røde bær, samt let krydrede noter. En medium fyldig og særdeles saftig vin, med bløde tanniner og let sødmefuld smag. Aromatisk kompleksitet, og med perfekt fadlagring, der har rundet vinen af, og givet noter af bl.a. vanilje og peber.

Måske vores bedste syditalienske vinkøb overhovedet. Topanmeldt i hele 5 danske medier i årgang 2014. Denne nye årgang er endnu ikke anmeldt.

Læs mere om Giotto Sangiovese 2014.

 

2 flasker Bendito El Primer Paso 2014

(DO Toro, Spanien)

Produceret af 100% Tinta di Toro, som kommer fra vinstokke der er op til 40 år gamle. Høstudbyttet holdes nede på maksimalt 4/4,5 ton per hektar. Vinen fadlagres min. 6 måneder i et mix af franske og amerikanske fade. 15,5% alkohol

Sorte og røde frugter i næsen. I smagen finder man røde frugter og brombær, samt noter af lakrids, kaffe og peber. Vinen er velstruktureret og rund, med bløde tanniner og en lang og velsmagende eftersmag.

★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 92P Robert Parker
★★★★★ 91P Guia Penin

En super flot Toro vin der er tær, velsmagende og med levende og dyb frugt

Læs mere om Bendito El Primer Paso 2014.

 

2 flasker Nativ Rue dell Inchiostro 2015

(Campania, Italien)

Koncentreret frugt i total harmoni! Produceret af 100% Aglianico fra næsten 100 år gamle vinstokke. Vinstokke er plantet højt i bjergene i Campania regionen. Jordbundet er stenet og primært af vulkansk oprindelse, som er rig på mineraler. Druerne er høstet i midten af oktober ved optimal modenhed. Vinen er lagret i stålfade i ca. 8 mdr, hvorefter vinen har flaskelagret yderligere inden frigivelse. 13,5% alkohol,

Dyb rød farve, med et lilla skær. Aromaer af mørke bær, såsom blåbær og især brombær, samt noter af peber, lakrids og tobak. Vinen er medium fyldig og meget frugtrig, med bløde tanniner og den saftige smag ender ud i en lang og blød eftersmag.

★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner Smag På Vin
★★★★★ 4,3/5,0 Vivino

Vinens storebror (Eremo San Quirico) er kåret til Italiens bedste, og denne lillebror tilbyder mange af de samme nuancer til en langt mindre pris. En superb vin til prisen, med fin fylde, flotte nuancer og saftig frugt.

Læs mere om Nativ Rue dell Inchiostro 2015.

Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Vintype
Årgang
Land
Låg
Producent
Størrelse
6 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Din bedømmelse