★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Vores showroom holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen kører videre som normalt, med dag til dag levering.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Caballo Loco Coleccion Pura Sangre gaveæske

På lager

Pris: 1.399,95 DKK

1.229,00 DKKLignende produkter

Caballo Loco Coleccion Pura Sangre gaveæske

Detaljer

En af Chiles bedste vine, Caballo Loco, er opkaldt efter en af ​​Valdivieso's tidligere winemakers, Jorge Coderch, der skabte Cabollo Loco i 1994. En vinproducent, der længe blev omtalt som den vanvittige hest indenfor vinbranchen. 

Ikonisk mesterværk

Caballo Loco er vinhuset Valdiviesos ikoniske mesterværk. En unik vinserie, som bygger på både årgangsvine og det tidsløse Solera-system, som deres topvin er skabt på. Kendetegnende for Caballo Loco er håndplukkede druer udvalgt på de bedste vinstokke på vinmarker i Colchagua, Maipo og Curico, som definerer denne vinserie af sublime vinoplevelser, som repræsenterer noget af det ypperste indenfor chilensk vinifikation.

Der er med andre ord lagt op til nogle helt uforglemmelige øjeblikke med et glas Caballo Loco i hånden.

Kort og godt:

  • 4 stk. Caballo Logo Grand Cru vine
  • 1 stk. Caballo Loco "No 16" 2013 (Unikt blend bestående af 10 druesorter)
  • Eksklusiv gaveæske med i alt 5 flasker vin fra vinhuset Valdivieso i Chile
  • Noget af det bedste Chile kan præstere som vinland
  • 100% tilfredshedsgaranti

Smag på en vaskeægte lykkelig chilensk familie i Grand Cru kvalitet samt et unikt blend produceret på Solera-systemet med Caballo Loco "No 16" 2013. Individuelle stjerner, som tilsammen formår at levere en vinoplevelse på et meget højt niveau. Den perfekte vingave til manden der har alt, og et must, hvis du generelt har interesse for chilenske vine på den helt store klinge.

Caballo Loco Coleccion Pura Sangre gaveæske vingave

Drue
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
Land
Chile
Låg
Korkprop
Producent
Valdivieso
Størrelse
5 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst

Valdivieso

Ca. 100 år efter grundlæggelsen, påbegyndte man den egentlige kommercielle produktion af vin i kælderen i Curico Valley, som i dag høster verdensomspændende anerkendelser og er blevet et ikon indenfor forbrugsvine i adskillige lande.

Deres ikoniske vinserie, Caballo Loco, repræsenterer nogle af de bedste vine i Chile, som for længst har opnået kultstatus blandt vinelskere verden over. Caballo Loco leverer den ene topvin efter den anden, som både rummer fornemme årgangsvine og ikke mindst deres store topvin, som bygger på det kendste Solera-system, som rummer på årgange tilbage til 1992.

Valdivieso repræsenterer ganske enkelt nogle af de bedste terroirs og mestrer det gamle håndværk til fingerspidserne i skøn kombination med moderne produktionsmetoder.

Ganske enkelt chilenske vine på et meget højt internationalt niveau.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse