Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  • SPAR
    22%

Amazing Discoveries

På lager

Pris: 767,90 DKK

599,00 DKKLignende produkter

Amazing Discoveries

Detaljer

Bestseller smagekassen er tilbage i ny holdopstilling

Vores bedst sælgende smagekasse, Amazing Discoveries, er tilbage i ny holdopstilling med i alt 12 skønne rødvine, som med garanti vil levere nogle gode vinoplevelser.

Smagekassen Amazing Discoveries indeholder 6 af vores populære rødvine - leveret til din hoveddør med fri fragt. Når første del af din vinrejse er veloverstået, og du har haft tid til at fordøje de mange smagsindtryk, kan du tage hele turen igen ...

Vi kalder smagekassen for "Amazing Discoveries".

Medaljevindende value-for-money vine på stribe. En flad 50'er per flaske - ved vores normale lave mixkassepriser vil disse vine koste 767,90 kr. Med andre ord meget flotte vine, som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste smagsløg.

Spar hele 22% i forhold til vores lave mixkassepriser!

Amazing Discoveries består af 12 populære rødvine, som tager dig med på lidt af en oplevelsestur på Economy Class Plus. En vinrejse med fornem vinduesplads og denne gang med udsigt til Italien, Frankrig, Portugal og Spanien. 

Disse 6 forskellige rødvine hører til nogle af vores mest solgte vine og man forstår godt hvorfor, når man har været på denne vinrejse. Vi taler om vine til en flad 50'er flasken!

Kort og godt:

  • 12 skønne rødvine fra fire forskellige vinnationer
  • Alle vine hører til vores bestseller-kategori og garanterer en god vinoplevelse
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings på Vivino
  • Value-for-money - 12 gode vinoplevelser til en flad 50'er per flaske - det er meget billigt!
  • Du prøver nye vine af og finder måske din kommende favoritvin

Amazing Discoveries indeholder 12 flasker:

Amazing Discoveries vin smagekasse

2 flasker Baglio Gibellina U..Passimiento 2015

(Sicilien, Italien)

Vinen produceres på Sicilien, af druerne Frappato og Nero d`Avola. Frappato druerne høstes så snart de når modning, mens Nero d'Avola druer bliver hængende og sent-høstes, hvor de naturligt har svundet meget ind og opnået en ekstra koncentration. Druerne sorteres og siden gæres hver for sig, for siden at blandes og lagre videre i ca. 4 måneder. Lagringen foregår udelukkende på ståltanke for at bevare den friske koncentreret frugtsmag. En fascinerende vin med stor charme.

Vinen har en intens rød farve. I både duft og smag er det den fyldige og friske smag af røde bær der er dominerende, men man finder også noter af peber, lakrids og andre krydrede noter. Vinen har en flot struktur, men det er friskheden, fylden og blødheden der gør vinen så populær som den er. En rigtig `crowd-pleaser` til en rigtig god pris ifht. kvaliteten!

Måske vores bedste syditalienske vinkøb overhovedet. Topanmeldt i hele 5 danske medier i årgang 2014. Denne nye årgang er endnu ikke anmeldt.

Læs mere om Baglio Gibellina U..Passimiento 2015.

 

2 flasker Cato Columella Rosso Veneto IGT 2015

(Veneto, Italien)

Columella Rosso Veneto IGT 2015 tager afsæt i Italiens stolte vintraditioner, hvor de delvis tørrede druer sætter sit tydelige præg på denne skønne Veneto vin.

En utrolig vellykket rødvin, som med sit fløjlsbløde væsen, bløde tanniner og frugtige mund, vil behage langt de fleste ganer. Farven i sig selv er en oplevelse. Intens rubinrød med en cremet viskositet og fylde.

Den fløjlsagtige smag byder på solmodne kirsebær og blommer samt diskrete noter af krydderier og vanilje, som kommer fra den delvise fadlagring på nye egetræsfade. En skøn vedholdende let krydret smag af Veneto, og duften af en stor vinoplevelse til prisen.

★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet

Sjældent får man muligheden for at smage på en ægte appasimento vin fra Veneto til denne pris. Utrolig velskabt Rosso IGT, der leverer en skøn vinoplevelse for hver en krone og mere til. En stor Rosso IGT til både hverdag og fest.

Læs mere om Cato Columella Rosso Veneto IGT 2015.

 

2 flasker Cabalie Cuvée Vieilles Vignes 2015
(Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Denne Cabalie Vielles Vignes har winemaker (og Parker favorit) Herve Sabardeil lavet i mere end et årti nu, og vinen præstere flot år efter år. Denne nye årgang 2015 er endnu ikke anmeldt, men den er mindst på højde med tidligere årgange. Druerne kommer fra gamle vinstokke, som er plantet i skifer jord i Maury, Roussillon. Vinstokkene har en alder på mellem 60-100 år, og de producerer kun få druer med stor koncentration, og udbyttet er nede på ca. halvdelen af hvad der er typisk ved Saint Emilion Grand Cru vine. 13% alkohol.

★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen
★★★★★ 5 stjerner FinansBureauet
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
★★★★★ 4,1/5,0 Vivino med 890 anmeldelser

Druer fra seriøst gamle Carignan vinstokke giver blæksort og intens frugt, mixed med den krydret Grenache drue. En fantastisk vin fra det sydlige frankrig. Rig, intens frugt, krydret og fløjlsblød.

Læs mere om Cabalie Cuvée Vieilles Vignes 2015.

 

2 flasker Aluado Alicante Bouschet 2015

(Portugal)

Farven er meget mørke rød, tæt på helt sort. Intense aromaer af skovbær, især brombær, og krydderier, samt noter af kaffe og kanel. Smagen er moden, rig, medium fyldig og flot struktureret. Smagen dommineres af de intense bær og let sødmefulde noter, men slutter også med let bitre noter, som gør at vinen ikke bliver for sød. Eftersmagen bliver hængende længe.

★★★★★ 5 stjerner BT
★★★★★ Guldmedalje New York International Wine Competition
★★★★★ Guldmedalje China Wine & Spirits Awards
★★★★★ 3,9/5,0 Vivino med 515 anmeldelser

Årgang 2015 var et godt år hos Quinta de Porto, og denne Aluado 2015 smager fantastisk - vi gætter på at den kommer til at høste endnu flere medaljer end forrige årgang (der fik 3 x guldmedalje, `Best Buy` og 90 point!).

Læs mere om Aluado Alicante Bouschet 2015.

 

2 flasker Volver Wrongo Dongo 2016

(DO Jumilla, Spanien)

Vinen er produceret af 100% Monastrell fra DO. Jumilla, hvor vinstokkene gror i jord med masser af kalksten. Vinen har fadlagret 6 måneder i franske egetræsfade.

Farven er mørk, med en violet kant. Intense aromaer af modne frugter, brombær og vilde urter. Smagen er medium fyldig, med intens og kraftfuld frugt, og fine krydderier. Tanninerne er flot affundet. Eftersmagen er lang og frugtrig.

★★★★★ 4 stjerner FlaskeHalsen

Wrongo Dongo er en seriøs value-for-money vin fra Bodegas Volver. Selv om prisen er lav er kvaliteten høj. Denne årgang er endnu ikke anmeldt, men 90 point af Guia Penin i sidste årgang vidner om god kvalitet!

Læs mere om Wrongo Dongo 2016.

 

2 flasker Timineri Syrah 2015

(Sicilien, Italien)

Farven er dyb lilla med violette reflekser. Intense aromaer af mørke bær samt noter af vanilje og peber. Vinen er fyldig, intens frugtig og dejlig afbalanceret. Fine tanniner og lav syre sikrer fin struktur, der gør vinen let drikkelig og en ukompliceret fornøjelse at gå ombord i. Eftersmagen er lang med spændende let krydrede noter.

Timineri Syrah er en intensiv rødvin med en flot fylde. Her er der virkelig tale om siciliansk value-for-money!

Læs mere om Timineri Syrah 2015.

Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Vintype
Årgang
Land
Låg
Producent
Størrelse
6 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse