Smag På Vin
FlaskeHalsen

Silk & Spice 2017

Flot Portugisisk rødvin med lang eftersmag

Ikke på lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

En rejse i blød, fyldig og krydret frugt

Vinen er produceret af 40% Touriga Nacional, 20% Syrah, 20% Baga og 20% Alicante Bouchet, fra områderne omkring Bairrada og Lissabon. Vinen har fadlagret 6 måneder på amerikanske egetræsfade.

Farven er intens rubinrød. Karakterfulde og intense aromaer af brombær, modne blommer samt andre røde bær. Man fornemmer ligeledes let sødmefulde krydderier. Smagen er fyldig, frugtrig og har underliggende krydret noter af vanilje, sort peber og mokka. Meget smagsfuld, men dog også meget `venlig` pga. sin afstemt syre og bløde tanniner. Eftersmagen er lang, spændende og blød.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til marineret kød – meget gerne fra grillen, lam, pizza med krydret salami eller til en god burger.

Denne Silk & Spice må være den ultimative rødvin til marineret kød på grillen eller en god burger. Intens, frugtrig, krydret og meget blød smag. Endnu en vin fra Portugal som smager af langt mere end den koster!

 

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Sogrape Vinhos
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Navnet på denne rødvin rammer ganske præcist hvad portugisisk rødvin står for i moderne tid. Silkebløde og charmerende vine med en krydret og lidt vild undertone. Kuløren i denne vin er ganske flot og rød, og smags- og duftmæssigt er det enormt blødt og let at gå til. Der er enormt meget smag, men uden at det på nogen måde bliver tungt, for der er mange nuancer i frugten, der både trækker i den friske og i den sødmefulde retning. Eftersmagen er blid og fløjlsagtig, og det afrunder en vin, der har et ualmindeligt fornuftigt prisskilt, og som samtidig begejstrer både på overfladen og smagen, og når man dykker en snas dybere."

Smag På Vin

5 stjerner

"Krydret, rund aroma med sødme og noter af sorte bær, muskat, kaffe og vanilje. I smagen er der en blød og rund mundfylde med en tæt sort frugt – brombær og blommer – foruden en dejlig krydring med nellike, muskat og vanilje. Lang i smagen med medium syre og en rund og velmodnet tannin. Alsidig vin til krydret mad som pizza og grill. Ligesom den anden portugiser fra Andrup Vin (Stones & Bones 2016), kan jeg kun konkludere, at der er god valuta for pengene."

Læs hele anmeldelsen her
Vivino

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt