SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
91 points
Houlberg Vinblog Points
91 points
Falstaff

Scheiblhofer The Legends 2021

En Hyldest til Frankrigs Vintraditioner

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En hyldest til Frankrigs vintraditioner fra Østrig

Som en hyldest til de fantastiske vine fra Frankrig og deres århundredelange historie i Europa er "The Legends 2021" en traditionelt fremstillede blanding af Cabernet Sauvignon og Merlot, hvor alle druer er håndplukket og sorteret i Burgenland, Østrig. Denne qualitätswein fra Østrig er lagret 16 måneder på helt nye franske egetræsfade, hvorefter vinen flaskes og frigives til markedet. 

Vinen præsenterer sig med en dyb rubinrød farve og lilla refleksioner. Den delikate aroma afslører noter af chokolade, figen, fin tobak, og kandiserede violer, med et strejf af frisk appelsinskal. I smagen er vinen saftig og indbydende med en flot kompleksitet. Smagen af modne kirsebær dominerer, ledsaget af nuancer af svesker og en fin røget eg. Tanninerne er fine og fløjlsbløde, bidrager til vinen's bløde og silkeagtige struktur. "The Legends 2021" er en alsidig vin med en let tilgængelig karakter og en lang, behagelig eftersmag.

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til de røde bøffer, vildt kød eller til simreretterne.

Skal du smage på en hyldest til de franske traditioner, så skal du prøve denne skønne vin fra Østrig.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Østrig
Låg
Korkprop
Producent
Weingut Scheiblhofer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Burgenland
Lagring
16 mdr. på nye franske egetræsfade
Drikkes bedst
2024-2033
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Houlberg Vinblog Points

91 points

"Den er duftmæssigt igen mørkt og fyldigt ... det er solbær, brombær, lidt blåbær og blommer, godt med kraft og afsmitning fra fadlagring med lakrids ... både søn finsk og tør engelsk, mørk chokolade, ristede noter, vanilje, karamel, toast, tobak, kakao og samtidig lidt mælkede aromaer suppleret med lidt muldjord og kompost.

I munden er det en blød og lidt marmeladeagtig småfyldig vin, hvor sødmen igen igen fylder noget. Det er sammen med solbær, blåbær og blommesyltetøj, lidt bitterhed fra dyb lemon og sorte teblade og en omgang balsamico med koncentreret kraft. Det gør sammenlagt vinen pænt tør og tanninerne er ligeledes nu markante og sætter sig på fortænder og øverst i ganen. Det er en vin, der kalder på en stor steak på grillen, men så er det jo godt, at sommeren er godt på vej, hvorved jeg lander på 91 point."

Falstaff

91 points

"Dark ruby, purple reflections, subtle edge brightening. Delicately chocolatey with a touch of fig, delicate tobacco, candied violet, a hint of orange zest. Juicy, medium complexity, preserved cherry, fine, velvety tannins, accessible and versatile."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt