SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
91 points
Falstaff

Scheiblhofer Syrah Selection 2021

10 måneder på egetræsfad!

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En imponerende Syrah fra Østrig, hvem havde troet det? 

Syrah Selection 2021 er en østrigsk kvalitetsrødvin fremstillet af 100% Syrah-druer. Druerne er håndplukket i Burgenland hvor vinhuset har deres 104 hektar vinmarker. Efter gæringen er vinen blevet lagret i nye egetræsfade i 10 måneder for at udvikle kompleksitet og struktur.

I glasset præsenterer vinen sig med en flot rubinrød farve og violette toner. Dens bouquet er karakteristisk for Syrah med noter af violer og en krydret bærkompot. Du finder også noter af solbær, sorte kirsebær og en antydning af krydderier, vanilje og nougat. Ved første tår viser vinen sig fyldig og cremet med en elegant struktur. Saftige og friske noter af solbær med en fint afstemt frugtsødme. Vinen har afrundede tanniner, der giver en behagelig struktur. Afslutningen er præget af mineralitet og en subtil saltet tone, der forstærker vinens kompleksitet. Noter af mørk nougat supplerer vinen, der skaber en velafbalanceret og behagelig smagsoplevelse.  En imponerende smag med lag af bær, krydderier og en let krydret finish. Eftersmagen er lang og vedvarende på den dejlige måde. 

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til mørkt kød, vildt og kraftige saucer.

Vin Data
Drue
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Østrig
Låg
Korkprop
Producent
Weingut Scheibelhofer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Burgenland
Lagring
10 mdr. i nye egetræsfade.
Drikkes bedst
2024-2031
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Falstaff

91 points

"Deep dark ruby, opaque core, purple reflections, subtle brightening on the rim. Currants, black cherries, a hint of spices, vanilla, nougat, inviting bouquet. Juicy, fresh cassis, fine fruit sweetness, rounded tannins, mineral-salty finish, dark nougat, balanced and easy to drink."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt