Bemærk; Danske Fragtmænd har forsinkelser pga. ekstra travlhed efter påsken. Derfor kan jeres bestilling muligvis komme 1-2 dage senere end forventet. Vi beklager.

×
VinAvisen
Smag På Vin

Scaranto Garda Pinot Grigio 2019

Super pris på velsmagende Pinot Grigio!

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Pasta og pizza
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Pinot Grigio fra områder nær Gardasøen. Skarp pris!

Vinen er produceret af 100% Pinot Grigio fra vinmarker beliggende omkring Gardasøen. Vinen har kun lagret kortvarigt i ståltanke.

Farven er lys strågylden, med grønne reflekser. Elegante aromaer af æbler, pære og citrus. Smagen er blød, med masser af frugt og læskende. En fin syre sikre vinen føles sprød og frisk. God lang eftersmag.

Server vinen v/ 8-9 grader. Prøv den til skaldyr, salater, fisk, eller lettere pasta retter. Vinen går også godt som aperitif på terrassen uden mad.

Endnu en vin fra Scaranto som bare smager af mere end den koster. Klassisk, velsmagende Pinot Grigio til en skarp pris. Sprød, læskende og med masser af frugt!

Vin Data
Drue
Pinot Grigio
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Scaranto
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Veneto
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
Smag På Vin

4 stjerner

"Et godt bud på en frisk hverdags hvidvin med duft og smag af citron, grøn melon og lidt hvide blomster. Lille frugtsødme men også med en udmærket syre. Let, tør og hurtig i smagen."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En vellavet hvidvin på druen Pinot Grigio, som plejer at være en god drue, når det drejer sig om mad. Denne vin fra Gardasøens bred er ikke nogen undtagelse. Den har en lille sødme, er i god balance og har en lang og intens eftersmag."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt