NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
90 points
Robert Parker
Kontrast
EkstraBladet

Saint Roch Corbarol Rouge 2020

Value for money rødvin fra Saint Roch

På lager
DKK 57,50

Pris: Før: 69,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
63,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 17%! VINKUP FRA SOLRIGE ROUSSILLON! SUPER TIL PRISEN!

Denne rødvin smager bare godt med sin medium fylde, store smag og lækre krydret hints. Alt er i balance. Anmelderne giver alle ⭐⭐⭐⭐⭐ top scores og skriver bla. "Vild vin til prisen" og "Godt køb". Lige nu er denne gode vin til prisen yderligere nedsat til kun 57,50 kr!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Value for money rødvin fra Saint Roch

Denne vin kommer fra gamle vinstokke, og er produceret af 80% Grenache og 20% Syrah. Vinen er fadlagret på delvis nye og gamle egefade i 6 måneder. Druerne kommer fra vinmarker nær byen Maury i Roussillon, i det sydlige Frankrig.

Granatrød farve. Aromaer af blåbær, røde kirsebær, krydderier og lakrids. Smagen er medium fyldig, med modne tanniner og en fin syre. Fin balance mellem den rige frugt, lille frugtsødme, tørhed og de diskrete fadnoter. Masser af smag, men alligevel en flot lethed i frugten. Eftersmagen er medium lang og let krydret.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv den til svinekød, kalv eller vildt. Giv gerne vinen luft i 30 min inden servering.

Smagsfuld og balanceret rødvin, med en herlig lethed i frugten, fra value-for-money producenten Saint Roch i det sydlige Frankrig. En flot rødvin, som har en perfekt balance.

Vin Data
Drue
Grenache Noir
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Chateau Saint Roch
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. Syrah og grenache fra det sydfranske. Pæn frugtigt udtryk med sorte bær, timian, peber og krydderier. Flot balance og ganske imødekommende vellavet vin. Pæn længde."

Kontrast

5 stjerner

"Smagen: Fennikel, salvie, peber, sød lakrids, ribs og umodne brombær. Der er masser af sorte kirsebær. Vinen har en krydret eftersmag, som holder ved længe.
Druerne kommer fra gamle stokke, og vinen har lagret på både nye og gamle fade. De nye fade afgiver ekstra meget fadsmag – som er en dyb krydret smag af tobak og røg. Det er en vin, der skal serveres til mad med masser af smag og kraft. En virkelig fin vin til prisen."

Mad og Monopolet

92 points

"Franskmand fra Languedoc-Roussillon med vildt meget at byde på! Den er lavet på Grenache og Syrah, hvor der er overvægt af Grenache. Det giver en vin i flot balance – duft af modne jordbær, brombær, ”Matador Mix”, vanilje og mørk chokolade. I munden er den klart til den tørre side, og sammen med tanniner, syre og frugtsødme, som spiller andenviolin, skabes flot balance. Den er meget ideel til en god rød bøf med bearnaise eller til en omgang grill."

Robert Parker

90 points

"The 2020 Cotes du Roussillon Vieilles Vignes is a blend of Grenache and Syrah, all from the Ugly Valley, on soils of black schist. Aged in a mix of tank and 500-liter used barrels, it offers up peppery scents, hints of crushed stone and notes of eucalyptus, blueberries and black olives. It's medium to full-bodied, silky in texture but concentrated, with a long, mouthwatering finish."

VinAvisen

5 stjerner

"Syrah og Grenache Noir har lagt most til denne glimrende rødvin. Den har en fin krydret duft med strejf af ren lakrids og en fløjlsblød intens og samtidig saftig smag af blåbær og andre mørke bær."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Vidunderlig og luftig i duft med en fantastisk flot kombination af friske bær, lidt frugtsødme og en kant af lakridskonfekt. Ditto i smagen, der er dejlig blød og rund, men samtidig frisk med en lille syrespjæt i finalen. Vild vin til prisen. Ekstrem høj genkøbsfaktor."

Medaljer

Awarded Wine points

Om producenten

Chateau Saint Roch

Robert Parker har skrevet følgende om Chateau Saint-Roch:

"These are brilliant new releases from Chateau Saint Roch, which was recently purchased by Jean-Marc Lafage (and is a joint venture with importer Eric Solomon). Located in the Cabirou region of Maury, in the Roussillon, which was famous for making fortified wines in the past, it consists of mostly schist and granite soils, and has a slew of old-vine Carignan and Grenache. The wines are jaw-dropping good. In addition, they're ridiculously under-priced given their quality."

 

Jean-Marc Lafage og Chateau Saint-Roch

Jean er 7. generations vinbonde og ejer af Chateau Saint-Roch, som er opført i Maury regionen i det legenariske Languedoc-Roussillon. Familien råder over 44 ha. vinmarker, som er spredt over et større område i Agly dalen. Denne spredning medfører de bedst mulige forhold for hver enkelt druesort. Jean dyrker hovedsageligt Grenache, Carignan og Syrah, derudover dyrkes små områder med Grenache Blanc, Macabeu, Roussane, Marsanne og Muskat. Dalen ligger 35 minutter fra middelhavet, hvilket afspejler sig i det mediterranske klima som blæsende dominer dalen. Jordbundsforholdene i dalen er domineret af kalksten. Vinene fra Chateau Saint-Roch er spræng fyldt med intensitet og en deliket livlig tannin. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt