Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
96 points
Flaskehalsen Point
FlaskeHalsen
92 points
Gilbert and Gaillard
Wine Manual

Saint Réol Grand Cru Millésime 2008 Champagne

Eminent 2008 Champagne!

På lager
DKK 349,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 399,95 DKK stk.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Formidabel og autentisk Champagne

Denne vintage Champagne er resultatet af et formidabelt høstår. Med andre ord en af de største Champagne årgange overhovedet. Denne sublime Champagne består af 85% Pinot Noir samt 15% Chardonnay og har en dosage på 8g/L.

Den byder på en flot lys gylden strågul farve i glasset med glinsende nuancer,. Næsen har en stor aroma af tørret figner, minralske hints samt en let citrus ledsaget af krydrede noter. Flot fylde og en lækker cremet viskositet. Munden byder på en stor smag med frugtige noter som smelter i munden, frisk syre, elegante bobler som giver en skøn og generøs eftersmag.

Server denne Champagne ved 9-11° grader som aperitif eller til et måltid. For vinelskere, som har lyst til at følge dens fantastiske udvikling, kan denne Champagne med fordel gemmes i din kælder eller et andet mørkt sted, hvor du med årlige mellemrum kan åbne en flaske og opleve dens udvikling i både friskhed og rundhed.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Årgang
2008
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Champagne Saint-Réol
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Champagne
Drikkes bedst
2020-2035
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

Flaskehalsen Point

96 points

"Der findes Champagne-oplevelser, hvor munden og smagsløgene nærmest eksploderer, ligeså snart de elegante dråber og bobler rammer tungen. Og så findes der de mere snigende og komplekse oplevelser, hvor fornemmelsen er lidt mere genert og tilbageholdende fra start. Sådan er det med denne årgangs-Champagne fra den meget flotte 2008-årgang, for her er det som om, at vinmageren gemmer sig i de små bobler, banker blidt på smagsløgene og langsomt men sikkert breder sig i munden. Efterhånden er nuancerne solidt forgrenet i alle smagscentre, og eftersmagen varer ved på den mest gavmilde og givende måde. Det smager rigtig lækkert, og her har vi at gøre med en af de Champagner, der ikke bare skal skylles ned, når nytårsklokkerne bimler og bamler. Den skal nydes, når der er god tid – og når smagsløgene ikke er smadret af tusind andre indtryk. Fremragende Champagne til de fineste stunder."

Gilbert and Gaillard

92 points

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Masser af æblekerne, kiwi, strejf af kridt, lidt toptunet morkelsmag, hasselnød og gær. Pivren og frisk i munden med en pikant syre, der springer flik flak på tungen og bringer aromaerne godt rundt i munden. Og så en lille kernebitterhed, der river godt i munden. Vox det er godt! Ugens vinhit."

+

"Delt andenplads til Saint Reol, hvor man finder masser af æblekerne, kiwi, strejf af kridt, lidt toptunet morkelsmag, hasselnød og gær. Pivren og frisk i munden med en pikant syre, der springer flik flak på tungen og bringer aromaerne godt rundt i munden. Og så en lille kernebitterhed, der river godt i munden. Vox det er godt! Høj genkøbsfaktor."

Wine Manual

5 stjerner

"Paletten har en kontrolleret og blid mousse, som fungerer ret godt. Vinen er meget syredrevet med mere afdæmpet frugt, som virker meget forfriskende. Gennemgående er der ristede mandler og hasselnøder sammen med lidt toast. Frugten er mere syrlig med grønne æbler, kvæde og citrus. Autolysen er fint integreret med brioche, surdej og toast. Vinen er tør med moderat krop og alkohol samt høj syre."

Medaljer

Guldmedalje & 92 point - Gilbert & Gaillard 

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt