BEMÆRK; vores fysiske butik i Esbjerg lukket frem til d 27/1. Onlineshoppen kører videre som normalt.

Vi holder UDSALG med mange fantastiske tilbud. Derfor kan der forekomme en ekstra dags leveringstid. Læs mere her

×

Ron Quorhum 30 Aniversario Travel Retail 70 cl

Travel Edition - MEGET BEGRÆNSET MÆNGDE!

På lager

Special Price DKK 498,00

Pris: Før: 699,00 DKK

UDSALG! EKSTRA NEDSAT 28%!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Helt eksklusivt som den eneste vinforretning i DK, kan vi nu sælge denne Travel Retail edition af Ron Quorhum 30! 

Her får du den populære og klassiske Ron Quorhum 30 Aniversario med en yderligere lagring på tønder, der tidligere har indeholdt sherry. Sherry fremstilles i Spanien, og er en populær hedvinstype på linje med portvin og madeira. Disse vintyper bliver efter gæringen tilsat neutral brændevin, hvilket gør at de indeholder mere alkohol end almindelig vin. Igennem historien tilsatte man brændevin til sherryen for at forberede dem på den lange rejse til England, der tidligere var hovedmarkedet for eksport. Sherry holder derfor en alkoholprocent på mellem 14-20%, og findes i både søde og tørre versioner. En god sherry smager typisk af rosiner, figner, nødder, abrikoser og karamel – smagselementer som fungerer godt sammen med rom, og hvor sherryegetræsfadene egner sig godt til finishlagring af rom og whisky.

Normalt lagres sherry på store egetræsfade som kan indeholde omkring 500-550 liter. Tømmer man fadet vil der stadig sidde sherryrester i egetræets struktur, hvilket videregives til rommen, når man på ny har fyldt fadet op. Det betyder altså, at rommen som nu ligger på det brugte sherryfad optager nogle af de smagselementer som sherryen besidder. Dette kaldes en finish/afslutning, og det er Ron Quorhum 30 Aniversario Sherry Finish er et lysende eksempel på.

Med smagen af de klassiske elementer fra Ron Quorhum 30 Aniversario som flødekaramel, honning, appelsinskal, egetræ og kaffe integreres de frugtige og sødmefulde elementer fra sherryfadet rigtig flot. De friske citruselementer som findes i originaludgaven fremhæves heri og bidrager med en klar karakter af tørrede frugter. Hvis man er fan af Ron Quorhum 30 Aniversario, er den nye Ron Quorhum 30 Aniversario Sherry Finish et must-try!

Vin Data
Type
Rom
Land
Den Dominikanske Republik
Låg
Prop
Producent
Oliver & Oliver
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
42%
Anmeldelser
Medaljer

Udsalg points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt