Ron Izalco 10 Års Rom 70 cl

Masser af velsmag i denne skønne rom!

På lager
DKK 449,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

I Mellemamerika findes en vulkan ved navn Izalco. Det er den bedst kendte vulkan i regionen, og lægger navn til rommen fra selvsamme region. Ron Izalco er produceret på sukkerrør som hovedsageligt er blevet dyrket i den vulkansk jordbund, som findes mange steder i den mellemamerikansk region.

Ron Izalco er en sødmefuld og klassisk rom, som først vækker dine sanser med en frugtagtig aroma, der minder om abrikoser, svesker, honning, karamel og brunt rørsukker. Smagen starter blødt og sødt, og udfordrer langsomt med en kompleks fyldighed med undertoner af amerikansk egetræ og sød pibetobak. Eftersmagen er lang og kombinerer perfekt rommens rige smag med den direkte sødme, hvilket resulterer i en smagsoplevelse, der giver lyst til mere.

Rommen har fadlagret i minimum 10 år under tropisk varme, og er 100% lagret i troperne. Til fadlagringen har man udelukkende brugt ex-bourbonfade fra USA. Ron Izalco Aged 10 Years er et blend af Centralamerikas fineste lagrede rom. I blendet finder man rom fra henholdsvis Nicaragua, Guatemala og Panama.

Ron Izalco-brandet har hovedsæde i Los Angeles, og er ejet af Mr. Karthik Sudhir. I 2018 vandt Ron Izalco Aged 10 Years guldmedalje i kategorien ”8 years and above" ved The San Francisco World Spirits Competition, en af verdens mest prestigefyldte spirituskonkurrencer, hvor over 2400 prøver bliver indsendt hvert år.

Vin Data
Type
Rom
Låg
Prop
Producent
Phenomenal Spirits
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
43%
Region
Central America
Lagring
10 år
Anmeldelser
Medaljer

Master Medal (the Dark Ultra-Premium Rum 2019)
- The Spirits Business

Gold Medal ("8 years and above" category 2018)
- San Francisco World Spirits Competition

Top 10 Best Value For Money Rum 2019
- The Spirits Business

98/100 Points
- Tasting Panel Magazine

Double Guld medalje
- International Spirits Challenge

Medaljer

Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt