85 points
Romhatten.dk
EkstraBladet

Ron Diplomatico Reserva Exclusiva Rom 70 cl

På lager
DKK 299,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

En fabelagtig venezuelansk mørk gylden rom, destilleret fra melasse i en kobber potstill før 12 års aldring. Rig, sød og frugtagtig, lige som vi kan lide den. Nøddeagtig og krydret, Eftersmagen er lang, men subtil. Lidt tør nøddeagtig finish med god sødme. Fantastisk kvalitet for pengene. Diplomatico Reserva Exclusiva er en af de mest vindende rom med mere end 20 priser.

Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitets spiritus i mere end 53 år og har 7 destillationsapparater (3 pot destillater og 4 kolonne destillater).

Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.

I 2011 opnåede Master Blenderen mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste master blender, som den første venezuelaner nogensinde.

Flagskibet for Diplomatico er deres Diplomatico Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom destilleret i pot destillater og lageret i op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragt eksemplar på alt det, som Diplomatico har at byde på; karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen.

 

Vin Data
Type
Rom
Land
Venezuela
Producent
Diplomatico
Størrelse
70cl
Alkohol Procent
40%
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

5 stjerner i EkstraBladets store rom test 2014 
"En mørk parfumeret i stilen med roser. Karamel, toffee, orange, blommer, kaffe, vanilje i smagen. En rom med meget sødlig tone og en del fad. Vinøs i stilen og en flot rom hvor smagen især slår igennem. 92" 

Romhatten.dk

85 points

Duft
Tung og sød karamel, lidt banan og honning. Super lækker duft.

Smag
Dejlig rund og delikat. Stor sødme som fortsætter.

Bedømmelse
Her har vi en blended rom op til 12 år fra producenten ”Destilerias Unidas S.A.”, Venezuela, Sydamerika. De samme som producerer Cacique rom og Ron Pampero. Den kommer i en lille, buttet, grøn-mat flaske som ikke just sender signalet om, at dette er en klasse-rom…men det er det! Det er en rigtig sød og blid omgang, som samtidig har en stor kompleksitet. Den befinder sig helt klart i den sødeste ende at spektret. Jeg er sikker på, at Diplomatico Reserva Exclusiva lige er noget for fans af Ron Zacapa Solera 23. Og så fås den endda til langt billigere penge. Klart anbefalelsesværdig!

Medaljer

★★★★★ og testvinder i M!`s test af rom
"En mørk og gylden rom, der har lageret i 12 år. Smagen er sød og frugtig."

 

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt