SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
Wine Manual
Houlberg Vinblog

Romerhof Necto 3 Premium Riesling Edelsuss 2018

Sødmefuld Riesling af flotteste kvalitet

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Riesling til den sødlige tand!

Vinmager Walter Römer er kældermester på vingården Römerhof i Mosel, som han driver sammen med sin bror Jürgen. Begge lægger stor vægt på en bæredygtig og naturlig forvaltning af deres fem hektar vinmarker, der for det meste strækker sig over stejle skråninger. I den nærmeste fremtid sigter brødrene efter helt at skifte til økologisk vindyrkning. Stederne omkring Traben-Trarbach er næsten udelukkende beplantet med Riesling vinstokke, som er under intensiv pleje for optimal udbytte. De håndplukkede druer behandles derefter omhyggeligt i Walter Romers moderne kælder og gæres spontant med naturlig vild gær. Vinene opbevares derefter på ståltanker i et par måneder. Resultatet er duftende og saftige Mosel Rieslings som er med fuld aroma, stærk struktur og fylde.

En utrolig flot gylden farve i glasset, duften byder på en intens duft af abrikos og lette krydret noter. Smagen er rig og intens med skønne mineralske noter og krydrede noter. Velafbalanceret vin med utrolig flot integreret sødme. Eftersmagen er lang og vedholdende. 

Server vinen ved 7-8 grader og prøv den til desserter, som meditationsvinen eller til ostebordet. 

Her får du en topklasse Riesling fra Mosel som har en perfekt afstemt sødme! 7 år gammel og stadig super skarp!

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Weingut Römerhof
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
8%
Region
Mosel
Drikkes bedst
2024-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Houlberg Vinblog

4,5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang: "Allerede i duften mærker du det øgede sødmeindhold ... en virkelig nektaragtig aroma med kandiseret abrikos, ristede nødder, tørrede blomster, honning og lidt krydderier. Smagsmæssigt er vinen læskende og sød, igen med abrikos og modne æbler, lidt sød æblejuice, let mineralske elemeter,  men mest af alt masser af en smuk sødme, som kan gøre alle bløde i knæene, hvis man har en sød tand ... og sådan én har jeg også."

Wine Manual

6 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang: "Paletten har en forventet sødme, men den tårnhøje syre udligner rigtig flot. I smagen får man stenfrugt og koncentreret træfrugt. Vinen er rigtig flot konstrueret med en fantastisk harmoni mellem frugt, floralitet og petroleum. Der er en stor dybde fra alderen og eftersmagen byder på lette botrytisnoter af ingefærmarmelade og kamille, som varer ved i munden i en evighed.

Vinen har en let krop med høj syre, god, men harmonisk sødme samt lav alkohol.

Virkelig flot Riesling med kæmpe typicitet og imponerende kompleksitet til prisen."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt