NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

VinAvisen
Vin i Øjenhøjde
Houlberg Vinblog

Romerhof Necto 2 Premium Riesling Feinherb 2018

Herlig og frugtrig feinherb!

På lager
DKK 69,95

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,00 DKK stk.
75,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 36%! TOPANMELDT RIESLING MED LILLE SØDME!

Feinherb Riesling når det er bedst, her får du en skøn frugtig riesling med en skøn sødme. Top anmeldt riesling feinherb fra Mosel, snyd ikke dig selv for dette vidunder af en hvidvin. 

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Hygge
  • Lyst kød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Riesling Feinherb i bedste moselstil!

Vinmager Walter Römer er kældermester på vingården Römerhof i Mosel, som han driver sammen med sin bror Jürgen. Begge lægger stor vægt på en bæredygtig og naturlig forvaltning af deres fem hektar vinmarker, der for det meste strækker sig over stejle skråninger. I den nærmeste fremtid sigter brødrene efter helt at skifte til økologisk vindyrkning. Stederne omkring Traben-Trarbach er næsten udelukkende beplantet med Riesling vinstokke, som er under intensiv pleje for optimal udbytte. De håndplukkede druer behandles derefter omhyggeligt i Walter Romers moderne kælder og gæres spontant med naturlig vild gær. Vinene opbevares derefter på ståltanker i et par måneder. Resultatet er duftende og saftige Mosel Rieslings som er med fuld aroma, stærk struktur og fylde.

Dennne Riesling 2 feinherb har en fin syrlig næse, med skønne aromaer af citrus, hvide blomster og let skifer. Rieslingen her overbeviser alle med den særlige og unikke karakter, den viser virkelig hvad god riesling fra Mosel kan. Vinen har en dejlig blød og elegant smag, med skønne frugtige noter, en moden, voluminøs syre til at afstemme den. Eftersmagen har en behagelig tæthed og en lang finish som fuldender nydelsen.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til retter med asiatisk mad, grillet grøntsager, ost eller til fisk.

Feinherb Riesling når det er bedst, her får du en skøn frugtig riesling med en skøn sødme!

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Weingut Römerhof
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
11,5%
Region
Mosel
Drikkes bedst
2021-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En indtagende hvidvin med en dejlig duft af moden melon og en fyldig sødmefuld smag med mango og modne grønne druer. Det er en vin til den halvsøde side, der vil egne sig fint til fx milde asiatiske retter med et sødt touch."

Vin i Øjenhøjde

5 stjerner

"En hvidvin, som passer flot til profilen, og en hvidvin, som alle vil kunne lide, der samtidig er meget prisvenlig."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Dejlig indtagende næse, hvor man finder en mosaik af tropejuice, hyben, mango, ananaskirsebær og et viff af saltlakrids. Ditto i smagen, der bare strutter af frisk frugt som toppes op af en lille restsødme. Afsluttes af et lille fenolisk tørhedsbid, der bider de helt rigtige steder i munden. Meget velegnet til sushi med søde ingefærs flager og soja. Superlækker og slank riesling, der bare sprudler af frisk frugt. I love it. Ugens vinhit."

Houlberg Vinblog

4,5 stjerner

"Sjovt nok er der ikke - som hos Necto I vinene - duft af petroleum, men i stedet er der en sød og saftig aroma med lidt eksotisk frugt, fersken, mango, papaya, lemon og citroner suppleret med lidt blomster, Det mineralske aftryk er dog ikke så tydelig.

Smagsmæssigt mærker du dog omgående det øgede sukkerindhold, hvorimod syren er langt mere dæmpet. Det giver en lidt fed, tyk og venlig frugtsmag med de tropiske frugt og lidt modne æbler, meget opulent, blød, omgængelig og elskerlig smag med en kæk lille bitterhed."

Medaljer

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt