NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
Wine Manual
Houlberg Vinblog

Romerhof Necto 2 Premium Riesling Feinherb 2016

Moden feinherb fra herlige Mosel!

Ikke på lager
DKK 64,50

Pris: Før: 129,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
70,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

RYD LAGERET! NEDSAT 50%! MODEN NECTO-2 FRA 2016! SUPER RIESLING TIL PRISEN!

Necto Riesling storroses for deres super kvalitet til prisen. Dette er en 7 år moden udgave af samme vin, som er blevet opbevaret på vingården og lagret yderligere. En super spændende kvalitets Riesling som du lige nu kan få fat i til HALV PRIS! Begrænset antal.

 

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Hygge
  • Lyst kød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Riesling Feinherb som viser sig fra sin bedste side!

Vinmager Walter Römer er kældermester på vingården Römerhof i Mosel, som han driver sammen med sin bror Jürgen. Begge lægger stor vægt på en bæredygtig og naturlig forvaltning af deres fem hektar vinmarker, der for det meste strækker sig over stejle skråninger. I den nærmeste fremtid sigter brødrene efter helt at skifte til økologisk vindyrkning. Stederne omkring Traben-Trarbach er næsten udelukkende beplantet med Riesling vinstokke, som er under intensiv pleje for optimal udbytte. De håndplukkede druer behandles derefter omhyggeligt i Walter Romers moderne kælder og gæres spontant med naturlig vild gær. Vinene opbevares derefter på ståltanker i et par måneder. Resultatet er duftende og saftige Mosel Rieslings som er med fuld aroma, stærk struktur og fylde.

Moden riesling som har en utrolig dejlig næse med noter af nektarin, kardemonne og let petroleum. Smagen er silkeagtig og blød, masser af behagelig frugt med en let syre til at afbalancere vinen. En nærværende og sødmefuld eftersmag slutter vinen perfekt af.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til retter med asiatisk mad, grillet grøntsager, fed fisk eller oste.

Feinherb Riesling når det er bedst, og endda med modenhed man ikke ser hver dag. Her får du en frugtig sød riesling som er perfekt moden med let syre!

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2016
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Weingut Römerhof
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
11,5%
Region
Mosel
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Houlberg Vinblog

5 stjerner

Anmeldelse af sidste årgang; "I denne årgang kommer der en smule petroleum og dybden virker også noget større. Modenheden er også mere tydelig med aroma af lidt ristede hasselnødder, frugt lidt subtil og afdæmpet ... papaya, mango og lemon. Den virker også mere landlig, animalsk og mer' charmerende og har lidt vanilje, chokolade og stor venlighed.

2015'eren smager også sødere end 2018'eren med samme fyldighed, tropisk frugt og meget bedre balance. Syren har en mere defineret rolle, rund, venlig og alligevel tydelig. Samlet giver det en bedre balance. Dertil lidt bitre kerner og en stram mineralitet, hvilket forstærker en flot kompleksitet."

Wine Manual

6 stjerner

Anmeldelse af sidste årgang; "Intens Riesling-næse med fremtræden petroleum sammen med citrongræs, lime og bagt kvæde. Der er desuden masser af dybe noter af hvid fersken og abrikos. Man finder også lidt reduktive, røgede flintnoter og en pæn mængde hvide blomster. Det er en sødlig duft, hvor man bliver mødt af honning og lidt syltet ingefær.

Paletten har en flot friskhed, som er tiltrængt med Feinherbens restsødme. Der er en stor smag, hvor man får opfriskende grapefrugtsaft, naturtro stenfrugt, grønne æbler og saftig ananas. 

Alderen har også gjort vinen godt, da man får mere intensitet, dybde og kompleksitet i frugten, hvor der også kommer en mere krydret profil frem.

Vinen er halvsød med høj syre, let krop og moderat alkohol.

Rigtig flot Feinherb med kæmpe typicitet og harmonisk sødme for denne stil. Bør nydes rimelig afkølet."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt