Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
VinAvisen

Romerhof Necto 1 Premium Riesling Trocken 2018

Frisk og livlig riesling fra Mosel!

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,00 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Riesling Trocken som viser sig fra sin bedste side!

Vinmager Walter Römer er kældermester på vingården Römerhof i Mosel, som han driver sammen med sin bror Jürgen. Begge lægger stor vægt på en bæredygtig og naturlig forvaltning af deres fem hektar vinmarker, der for det meste strækker sig over stejle skråninger. I den nærmeste fremtid sigter brødrene efter helt at skifte til økologisk vindyrkning. Stederne omkring Traben-Trarbach er næsten udelukkende beplantet med Riesling vinstokke, som er under intensiv pleje for optimal udbytte. De håndplukkede druer behandles derefter omhyggeligt i Walter Romers moderne kælder og gæres spontant med naturlig vild gær. Vinene opbevares derefter på ståltanker i et par måneder. Resultatet er duftende og saftige Mosel Rieslings som er med fuld aroma, stærk struktur og fylde.

Dennne Riesling 1 Trocken har en utrolig frugtagtig aroma som har smukke noter af  æble, mandariner og citronskal. Smagen er frisk og intens, med en skøn mineralitet med friske noter af citrus og grape, og herefter afsluttet med en fin syre. Eftersmag med lidt spicy noter som slutter med en tæt og tør finish.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til retter med lyst kød, asiatisk mad eller til fisk & skaldyr.

Mosel Riesling er fantastisk og det beviser denne Necto 1, så er du til Riesling fra Mosel så er denne lige noget for dig!

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Weingut Römerhof
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Mosel
Drikkes bedst
2021-2024
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin er meget lækker. Den har en fin duft med noter af melon og en smag af modne grønne druer og med en perfekt balance mellem frugtsødme og -syre. Det er en top-Riesling til en meget rimelig normalpris - så køb den til tilbudsprisen ved 6 flasker."

VinExpressen

Godt Køb points

"Pivfrisk og ren i duft med et festfyrværkeri af grønne æbler, stikkelsbær, lidt rød grape og et lille snift af petroleum. Dejlig rank og slank i munden med masser af sprød syre, der springer flik flak på tungen. Læg dertil en mineralsk og saltet tørhed i finalen. Mosel er godt, Mosel er dejligt, Mosel skuffer aldrig! Bravo – godt køb."

Medaljer

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt