NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
93 points
Andreas Larsson
90 points
Jeb Dunnuck
18 points
Forlaget Smag
92 points
Vinhulen Points

Romain Duvernay Gigondas 2019

Top Gigondas fra Romaine Duvernay!

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Gigondas i spændene stil!

Vinen er produceret på 85% granche og 15% Syrah. Traditionel vinfremstilling med temperaturregulering for at bevare frugt og aromaer, vinen lagrer 8-10 måneder i tanken. 

Vinen har en flot dyb rød farve med mørke lilla nuancer. I næsen har den et kraftig udtryk med masser af sorte frugter og en dejlig palette af vilde jordbær og lakrids. I smagen får du en vin med masser af kraft og saft. Man fornemmer hurtig de sorte frugter og de flot integreret silkeagtige taninner i vinen. Med en super eftersmag med noter af lakrids og behagelige krydderier, fuldendes denne vine med en smag som hænger ved. 

Server vinen ved 15-17 grader, prøv den til retter som and eller flæskesteg som den vil passe rigtig godt til, eller prøv den til lam, roastbeef eller bare helt for sig selv. Mums!

Vin Data
Drue
Grenache Noir
Mourvedre
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Romain Duvernay
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Rhone
Lagring
8-10 måneder i ståltanke.
Drikkes bedst
2023-2031
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Andreas Larsson

93 points

Forlaget Smag

18 points

”Det er en rigtig vel-vel-vel vin: vellavet, velstruktureret, velsmagende. Klassisk Grenache med røg, saft, krydderurter, udblødt engelsk lakrids, længde og bredde. Den er lidt muskuløs, men den spiller ikke med musklerne, den er fredsommelig i glasset, blød og føjelig, både med og uden mad.”

Jeb Dunnuck

90 points

"Readers looking for a terrific southern Rhône red that won’t break the bank yet delivers loads of character should check out the 2018 Gigondas from Romain Duvernay. Revealing a deeper ruby/plum color as well as a beautiful nose of kirsch liqueur, cedary spice, dried flowers, and garrigue, it’s medium to full-bodied, has an elegant mouthfeel, silky tannins, and terrific length. "

Vinhulen Points

92 points

"Rubinrød. Duften indleder næsten burgundisk med træ, røg, makron og lyse til røde bær og her en herlig intensitet og harmonisk livlighed og renhed i duften. Virkelig lækker duft. Smagen er blød og rund med lyse og røde bær, træ, røg, krydderi og flot frugtsyre med rette bid. Intens og kraftfuld på den fede måde uden at miste kompleksitet og renhed i smagen. Mod finalen rejser der sig tannin - igen velafstemt som resten af vinens komponenter. Lang finale."

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Om producenten

Romain Duvernay

Dette nye vinprojekt udspringer fra to yderst passionerede mennesker, som indbyrdes supplere hinanden perfekt. Jean-Marc Pottiez har igennem en lang karriere tilegnet sig vinden inden for winemaking. Han har blandt andet arbejdet med winemaking i det meget kendte Languedoc og senest i Champagne, hvor han var inde over produktionen i både Nicols Feuillatte og Jacquaert. Romain Duvernay som er grundlægger af projektet er ønolog, og besidder en meget dyb viden og erfaring indenfor jorddyrkelse. Med dette nye projekt vil bagmændene forsøge at imødekomme nye trends i markedet, hvor forbrugerne efterspørger mere økologisk vin.

Det nye samarbejde har ledt til en bølge af positive anmeldelser, fra de største anmeldere i verden. Robert Parker, Michel Bettane og Jancic Robinson er bare et udpluk af de anmeldere, som har været ude og kaste rosende point over dette nye Rhone samarbejde. Derudover har de helt store vinmagasiner, som Decanter, Wine Advocate og Spirits Magazine, uddelt flotte medaljer til Romain Duverany.

Romain Duvernay arbejder med de klassiske druesorter som Syrah, Granache og Mourvedre, i forskellige områder af Rhone. De forskellige jordbundsforhold i områderne kombineret med den eksperimentelle forædling af vinen medfører en skøn diversitet i vinenes karakteristika.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt