HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
91 points
Vinexpressen Points
90 points
International Wine Challange
91 points
Jeb Dunnuck
91 points
Vinhulen Points
90 points
Robert Parker

Romain Duvernay Cairanne 2018

Rhone vin med godt lagrings-potentiale

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Anmelderrost Rhone til en skarp pris

Denne Rhone er produceret på et mix af 80 % Grenache og 20 % Syrah. Stokkene er plantet på solrige bakkesider i Cairanne, hvor jorden er rig på kalk og ler. Når druerne har opnået den ønskede modenhed, høstes de nænsomt og bringes til vinkælderen i store kurve. Herefter gennemføres den traditionelle fermentering, hvor mosten med stor stolthed bliver forædlet.

Resultatet er en meget intens og rig lilla farve. Næsen byder på modne sorte frugter og sommerlige blomster. I munden er vinen fyldig, og supplerer næsen med nuancer af chokolade og ristet kaffebønner. Smagen ender i en balanceret intensitet, som bliver hængende i ganen meget længe. Vi forstår godt, at Parker har sendt store roser i retning af denne Rhone.

Denne kraftige Rhone er en perfekt ledsager til okse eller vildt - eller som en oplagt ledsager til julemaden. Vi anbefaler at du serverer vinen v/ 16-18 grader.

Denne Rhone har modtaget høje pointanmeldelser af Robert Parker, og vil blot udvikle sin kompleksitet over de kommende år. Et sikkert hit.

Vin Data
Drue
Grenache
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Romain Duvernay
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Rhone
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
International Wine Challange

90 points

Jeb Dunnuck

91 points

89-91 point "The deeply colored 2018 Cairanne offers an exotic, complex bouquet of both passion and blue fruits as well as plenty of mint, violets, and sappy herbs. Medium-bodied, nicely textured, with good acidity and a seamless texture, it’s made in a pretty, fresh, lively style and will drink well right out of the gate."

Mad og Monopolet

92 points

"Det er fortsat til at få fremragende vin til små penge, som denne Romain Duvernay Cairanne er et godt eksempel på. Duft af jordbær, brombær, espresso, finsk lakrids og balsamico. I munden er den elegant, fyldig, og frugtsmagen fremstår klart. Den brydes af syren, som skaber kant, tekstur og balance."

Robert Parker

90 points

"The inky-hued 2018 Cairanne is a full-bodied blend of Grenache and Syrah. Marked by brambly raspberry and blackberry fruit, plus more savory notes of black olives and licorice, it's a big, flavorful wine. Sure, it's a bit chunky and meaty in character, but it delivers plenty of flavor and heft."

Vinhulen Points

91 points

"Mørk rubinrød. Duften rummer både rød frugt og mørke kirsebær samt kaffe, røg og letkrydret touch. Smagen er silkeblød med røg, ristet kaffe, mørke kirsebær, dybtliggende lakrids og fin frugtsyre med bid. Hamonisk og velkomponeret med lette bittertoner fra midt til spids i smagen og lette tanniner. Vinen kan sagtens nydes nu, men den vil bestemt kunne ligge et par år, inden du nyder den og komme helt til sig selv. Stor styrke i sin sammenhængskraft. Et rigtigt godt glas til prisen."

Vinexpressen Points

91 points

"Her er en vin, jeg bare er helt pjattet med. Fylde, blødhed, struktur og elegance flyder fantastisk sammen, og så er prisen skruet godt i bund. Oser af søde jordbær, fin frugtighed og et lille knæk af peber, oliven og grønne grene. Relativt luftig og elegant i munden med fin friskhed og en lille lakridset tone i eftersmagen. Fremragende køb."

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Romain Duvernay

Dette nye vinprojekt udspringer fra to yderst passionerede mennesker, som indbyrdes supplere hinanden perfekt. Jean-Marc Pottiez har igennem en lang karriere tilegnet sig vinden inden for winemaking. Han har blandt andet arbejdet med winemaking i det meget kendte Languedoc og senest i Champagne, hvor han var inde over produktionen i både Nicols Feuillatte og Jacquaert. Romain Duvernay som er grundlægger af projektet er ønolog, og besidder en meget dyb viden og erfaring indenfor jorddyrkelse. Med dette nye projekt vil bagmændene forsøge at imødekomme nye trends i markedet, hvor forbrugerne efterspørger mere økologisk vin.

Det nye samarbejde har ledt til en bølge af positive anmeldelser, fra de største anmeldere i verden. Robert Parker, Michel Bettane og Jancic Robinson er bare et udpluk af de anmeldere, som har været ude og kaste rosende point over dette nye Rhone samarbejde. Derudover har de helt store vinmagasiner, som Decanter, Wine Advocate og Spirits Magazine, uddelt flotte medaljer til Romain Duverany.

Romain Duvernay arbejder med de klassiske druesorter som Syrah, Granache og Mourvedre, i forskellige områder af Rhone. De forskellige jordbundsforhold i områderne kombineret med den eksperimentelle forædling af vinen medfører en skøn diversitet i vinenes karakteristika.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt