NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
93 points
Gilbert and Gaillard

Rocksand Shiraz 2020

Fuldblods Shiraz fra anmelderrost vinhus

Ikke på lager
DKK 59,95

Pris: Før: 79,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
65,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 24%! BESTSELLER FULDBLODS SHIRAZ!

Rocksand Shiraz er en ægte Rockstar med en kæmpe fan gruppe - og når man smager den, så forstår man godt hvorfor. Fyldig, rig smag, sødmefuld og med en laaang og blød eftersmag. ⭐⭐⭐⭐⭐ 93 points, ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 stjerner på Vvino ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner og hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 x guldmedaljer har denne fantastiske vin vundet. Flået væk fra hylderne af mange omgange. Nu er den her igen - skynd dig at få del i tilbuddet!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Super populær fuldblods Shiraz!

Denne rige fuldblods Shiraz slår sine rødder i den sandrige jord lidt syd øst for Lisabon. Her dyrker den anmelderroste winemaker, Jaime Quendera, sine Shiraz-stokke under meget lukrative vejrforhold, hvor der kun falder ganske lidt vand om vinteren, og en ubarmhjertig varm sol brager ned over markerne i sommerhalvåret. Med andre ord helt perfekte forhold til dyrkelse af intens og rig Shiraz. Efter fermentering kommer vinen på egetræ for at tilføje dybde til denne intense Shiraz med en lille del Alicante Bouschet.

Når resultatet rammer glasset, springer den dybe næsten sorte farve i øjnene. Næsen er moden, med noter af dejlige blomme, blåbær med hint af vanilje fra egetræet strømmer op af glasset. Smagen bekræfter i den grad næsen, men byder også på svesker, solbær og lidt Shiraz-lakrids. Denne fyldige portugiser må du simpelthen ikke snyde dig selv for at prøve.

Vinen kan med fordel serveres til gode bøffer, ost eller intense gryderetter. Derudover kan den også stå alene, hvis man er til kraftig hyggevin. Vinen bør serveres v/ 18-19 grader.

Super intens fuldblods Shiraz fra Portugal! Med over 30 guldmedaljer over de seneste 11 årgange, er det kvalitet år efter år.

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Casa Ermelinda Freitas
Størrelse
75 cl.
Alkohol Procent
14,5%
Region
Península de Setúbal
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gilbert and Gaillard

93 points

VinAvisen

5 stjerner

"En aromatisk og meget lækker rødvin med en dejlig og kompleks krydret duft med noter af kanel og syltede kirsebær. I smagen er der en imødekommende frugtsødme men også fine krydrede noter, der spiller op til sødmen. Eftersmagen er lang og blød - og prisen ved 6 flasker et rent kup."

Medaljer

Guldmedalje Mundus Vini

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje Portugal Wine Challange

Dobbelt Guldmedalje San Francisco Wine Competition

Grand Medaille d`or Les Vinalies Internaional

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt