NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

Risveglio Susu Susumaniello 2020

Smag på en af verdens mest sjældne druesorter.

På lager
DKK 89,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 114,95 DKK stk.
95,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

En herlig vin lavet på 100% Susumaniello 

Susumaniello - navnet på en af de mest sjældne druer i verden, og navnet på denne rødvin, som er høstet og fremstillet i Salice Salento-området i Puglia - det sydlige Italien helt nede i hælen. Susumaniello er en syditaliensk blå druesort, som definerer denne velskabte rødvin. På vinmarkerne omkring Salento-området udvælges druerne nøje, hvorefter de skånsomt bliver transporteret til Cantine Risveglio, hvor den egentlige vinifikation finder sted. Risveglio Susu Susumaniello gennemgår en fermenteringsproces på ca. 15-20 dage, hvorefter den får lov til at hvile sig på franske egetræsfade i 4 måneder.

Sødmefuld varmblodig Syditaliener

Dens farve er flot rubinrød med lilla nuancer. Duften er intens og kompleks med herlige aromaer af røde bær og noter af krydderier og lidt vanilje.

Susumaniello har en flot cremet viskositet i glasset og opleves varm, blød og fyldig i smagen. God struktur og velintegrerede tanniner samt en let syre giver fint modspil til dens intense sødme, og skaber en harmonisk og intens smagsoplevelse, som slutter af med en lang eftersmag.

Server vinen v/ 17-18° grader, gerne til rødt kød, grill, pizza og modne tørre oste.

Smagen af sol, varme og intens Middelhavsklima. Susumaniello byder på en fremragende rødvinsoplevelse, hvis man er til sødmefulde rødvine med fin syre og tanniner. Smag på en af verdens mest sjældne druesorter med høj value-for-money.

Vin Data
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Risveglio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Apulien
Lagring
4 mdr. på franske egetræsfade
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio er en sammenslutning af vinproducenter i Puglia-området, som i protest har valgt at stå sammen og gå imod udbredelsen af intetsigende vine fra Brindisi- og Puglia-området.

Takket være en stor ihærdighed og lidenskab fra de syditalienske vinbønder, opstod Cantine Risveglio, som i dag er anerkendt som overlæggeren indenfor vinfremstilling i Brindisi. I de senere år har Cantine Risveglio besluttet sig for at investere al sin energi i en forbedring af områdets vinproduktion, som i dag bliver belønnet med den ene medalje og anerkendelse efter den anden ved prestigefyldte vinkonkurrencer.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt