Ny "4,2 på Vivino" smagekasse! Altid hurtigt udsolgt, så skynd dig at få del i denne nye smagekasse. Læs mere her.

×

Risveglio Susu Susumaniello 2019

Smag på en af verdens mest sjældne druesorter.

Ikke på lager
DKK 69,95

Pris: Før: 89,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 114,95 DKK stk.
75,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 21%! FRUGTBOMBE MED FYLDE OG INTENSITET! SYDITALIENSK HIT!

Susu fra Cantine Risveglio er en populær vin blandt de der gerne vil have en vin med stor fylde og masser af let sødmefuld frugt. En sublim rødvin, der med sin store frugt og bløde stil rammer plet hos de fleste. Vinen score hele 4,2 på Vivino. 

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

En herlig vin lavet på 100% Susumaniello 

Susumaniello - navnet på en af de mest sjældne druer i verden, og navnet på denne rødvin, som er høstet og fremstillet i Salice Salento-området i Puglia - det sydlige Italien helt nede i hælen. Susumaniello er en syditaliensk blå druesort, som definerer denne velskabte rødvin. På vinmarkerne omkring Salento-området udvælges druerne nøje, hvorefter de skånsomt bliver transporteret til Cantine Risveglio, hvor den egentlige vinifikation finder sted. Risveglio Susu Susumaniello gennemgår en fermenteringsproces på ca. 15-20 dage, hvorefter den får lov til at hvile sig på franske egetræsfade i 4 måneder.

Sødmefuld varmblodig Syditaliener

Dens farve er flot rubinrød med lilla nuancer. Duften er intens og kompleks med herlige aromaer af røde bær og noter af krydderier og lidt vanilje.

Susumaniello har en flot cremet viskositet i glasset og opleves varm, blød og fyldig i smagen. God struktur og velintegrerede tanniner samt en let syre giver fint modspil til dens intense sødme, og skaber en harmonisk og intens smagsoplevelse, som slutter af med en lang eftersmag.

Server vinen v/ 17-18° grader, gerne til rødt kød, grill, pizza og modne tørre oste.

Smagen af sol, varme og intens Middelhavsklima. Susumaniello byder på en fremragende rødvinsoplevelse, hvis man er til sødmefulde rødvine med fin syre og tanniner. Smag på en af verdens mest sjældne druesorter med høj value-for-money.

 

 

Vin Data
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Risveglio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Apulien
Lagring
4 mdr. på franske egetræsfade
Drikkes bedst
2021-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio er en sammenslutning af vinproducenter i Puglia-området, som i protest har valgt at stå sammen og gå imod udbredelsen af intetsigende vine fra Brindisi- og Puglia-området.

Takket være en stor ihærdighed og lidenskab fra de syditalienske vinbønder, opstod Cantine Risveglio, som i dag er anerkendt som overlæggeren indenfor vinfremstilling i Brindisi. I de senere år har Cantine Risveglio besluttet sig for at investere al sin energi i en forbedring af områdets vinproduktion, som i dag bliver belønnet med den ene medalje og anerkendelse efter den anden ved prestigefyldte vinkonkurrencer.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt