Risveglio Simposio Primitivo 2018

Cremet struktur, mørk frugtlikør og lang eftersmag

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Cremet struktur, mørk frugtlikør og lang eftersmag

Mørk rubinrød farve. Frugtrig og delikate aromaer blommer, brombær og krydderier samt noter af mørk chokolade og lakrids. Meget fyldig, med blød og cremet struktur. Afrundet tanniner og tilpasset syre til den store frugtsødme. Herligheden slutter med en lang og blød eftersmag, hvor de mærke noter og krydderier igen folder sig ud.

Server vinen v/ 16-17 grader. Prøv den til oksekød, lam eller som en perfekt ledsager til spareribs og marineret kød på grillen. Pga. den blødestruktur og store frugt, vil vinen også gå godt til modne oste eller som hyggevin.

Simposio er en ekspressiv Primitivo med tæske lækker smag. Cantine Risveglio er eksperter i at producerer fyldige og bløde vine til gode priser – og dette er deres mest imponerende til dato!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Cantine Risveglio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2024
Anmeldelser
Om producenten

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio er en sammenslutning af vinproducenter i Puglia-området, som i protest har valgt at stå sammen og gå imod udbredelsen af intetsigende vine fra Brindisi- og Puglia-området.

Takket være en stor ihærdighed og lidenskab fra de syditalienske vinbønder, opstod Cantine Risveglio, som i dag er anerkendt som overlæggeren indenfor vinfremstilling i Brindisi. I de senere år har Cantine Risveglio besluttet sig for at investere al sin energi i en forbedring af områdets vinproduktion, som i dag bliver belønnet med den ene medalje og anerkendelse efter den anden ved prestigefyldte vinkonkurrencer.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt