VinAvisen
FlaskeHalsen
Anbefalet points
VinExpressen
Rigtig god til prisen points
Vinhulen

Risveglio Simposio Primitivo 2016

Cremet struktur, mørk frugtlikør og lang eftersmag

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Cremet struktur, mørk frugtlikør og lang eftersmag

Mørk rubinrød farve. Frugtrig og delikate aromaer blommer, brombær og krydderier samt noter af mørk chokolade og lakrids. Meget fyldig, med blød og cremet struktur. Afrundet tanniner og tilpasset syre til den store frugtsødme. Herligheden slutter med en lang og blød eftersmag, hvor de mærke noter og krydderier igen folder sig ud.

Server vinen v/ 16-17 grader. Prøv den til oksekød, lam eller som en perfekt ledsager til spareribs og marineret kød på grillen. Pga. den blødestruktur og store frugt, vil vinen også gå godt til modne oste eller som hyggevin.

Simposio er en ekspressiv Primitivo med tæske lækker smag. Cantine Risveglio er eksperter i at producerer fyldige og bløde vine til gode priser – og dette er deres mest imponerende til dato!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Risveglio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Jeg elsker overraskelsesmomentet, når en vin til en rar pris, pludselig viser sig at være helt og aldeles vidunderlig. Denne Primitivo fra det sydligste Italien er en blød og fantastisk lækker rødvin, der måske vil blive kategoriseret som rigeligt sød for nogle. Jeg er dog ganske vild med den, for den klarer sig igennem sine sødmefulde nuancer uden at blive tung. Især hvis du sørger for at servere den ved en fornuftig og relativt lav temperatur. Den skal selvfølgelig ikke være decideret kold, men det gør ikke noget, at den rammer ned omkring de 15 grader efter min smag."

VinAvisen

5 stjerner

"Er man til rødvin på druen Primitivo, så har man her en god én af slagsen. Den har en meget saftig og sødlig frugtsmag, bløde tanniner og tilpas syre. Kort sagt en god Primitivo til en rimelig pris."

Vinhulen

Rigtig god til prisen points

"Violet. Sødmefuld og mørk duft med blomme, krydderi og stor venlighed med friske bær. Smagen er meget sødmefuld og fyldig med blomme, krydderi og fint afstemt frugtsyre og nogen saftighed..... Rigtig god til prisen."

VinExpressen

Anbefalet points

"Friske mørke kirsebær og strejf af tørret frugt. Saftig, fyldig og sødmefuld i mund. Minder faktisk lidt om en Amarone til halv pris, og set i det lys må man kalde den et godt køb. Anbefalet."

Om producenten

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio er en sammenslutning af vinproducenter i Puglia-området, som i protest har valgt at stå sammen og gå imod udbredelsen af intetsigende vine fra Brindisi- og Puglia-området.

Takket være en stor ihærdighed og lidenskab fra de syditalienske vinbønder, opstod Cantine Risveglio, som i dag er anerkendt som overlæggeren indenfor vinfremstilling i Brindisi. I de senere år har Cantine Risveglio besluttet sig for at investere al sin energi i en forbedring af områdets vinproduktion, som i dag bliver belønnet med den ene medalje og anerkendelse efter den anden ved prestigefyldte vinkonkurrencer.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt