AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×

Risveglio Pecoranera Nero di Troia 2021

Endnu en fantastisk vin fra Risveglio

Ikke på lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Endnu en fantastisk vin til prisen fra Risveglio

Denne vin er produceret af 100% Nero di Troia fra gamle vinstokke. Efter omhyggelig udvælgelse af druer i den sene høst, har vinen gennemgået vinificering og fadlagring 6 måneder i franske egetræsfade.

Farven er intens rød med violette reflekser. Intense og vedholdende aromaer af kirsebær og brombær, samt antydning af krydderier. Stor koncentreret frugt i smagen, som virker blød, afbalanceret og med spændende noter af krydderier, kakao, kaffe og likør. Klassisk for Nero di Troia, byder denne vin både på rig smag, men også en friskhed og elegance. Den store frugt fortsætter ud i en lang og behagelig afslutning.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den f.eks. til rødt kød, vildt, lam eller let modne oste. Også oplagt som hyggevin uden mad.

Pecoranera er endnu et trumf fra Risveglio. Med 4,4 for gennemsnit over alle årgange (over 900 bedømmelser), viser Risveglio endnu engang perfektion til en fantastisk pris.

Vin Data
Drue
Nero di Troia
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Risveglio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Apulien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio er en sammenslutning af vinproducenter i Puglia-området, som i protest har valgt at stå sammen og gå imod udbredelsen af intetsigende vine fra Brindisi- og Puglia-området.

Takket være en stor ihærdighed og lidenskab fra de syditalienske vinbønder, opstod Cantine Risveglio, som i dag er anerkendt som overlæggeren indenfor vinfremstilling i Brindisi. I de senere år har Cantine Risveglio besluttet sig for at investere al sin energi i en forbedring af områdets vinproduktion, som i dag bliver belønnet med den ene medalje og anerkendelse efter den anden ved prestigefyldte vinkonkurrencer.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt