NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Risveglio Eneo Susumaniello Negroamaro 2020

Perfekt blend af 2 populære druer.

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 169,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Perfekt blend af 2 populære druer

Cantine Risveglio producerer mange vine som imponerer, men denne Eneo er måske den mest imponerende af alle. Produceret af 50% Negroamaro og 50% Susumaniello. Efter udvælgelse af druer, knusning, afstilkning og maceration i 7 dage, sker gæringen i rustfri ståltanke ved 26 grader. Herefter fadlagrer vinen 6 måneder i små franske egetræsfade.

Farven er intens rubinrød med violette reflekser. Røde bær og masser af krydret noter i duften. Smagen er varm, meget fyldig, blød og saftig. Negroamaro og Susumaniello blended har givet en med flot balance mellem ved rige bløde og vedholdende frugt, sammen med det mere saftige og krydret udtryk fra Negroamaro. Den fyldige smag, fortsætter ud i en lang eftersmag.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til f.eks. rødt kød, lam, vildt eller modne oste.

Eneo er et fantastisk blend mellem den intense og koncentreret frugt fra Susumaniello og det saftige og krydret fra Negroamaro. En super vinoplevelse, som bør serveres til intense kødretter. Bravo, Risveglio..!

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,4 stjerner på Vivino "Syditaliensk rødvin med en score på 4,4 koster i gennemsnit 275 kr"

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner VinAvisen "Meget lækker rødvin til en yderst attraktiv tilbudspris ved 6 flasker (149 kr)"

Vin Data
Drue
Negroamaro
Susumaniello
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Risveglio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Negroamaro er lidt af en darling, når det kommer til rødvin, hvilket jeg synes giver god mening - den har nemlig kraft, fylde, varme og masser af frugt! Næsen er fyldt med duft af brombær, solbær, eg, vaniljetobak, cedertræ og et lille hint af brun farin. I munden er den i balance, hvor den har kraft, fylde, sødme og en fin syre, som styrer den uden om at blive for tung. Til julemad, simremad og grill er den helt perfekt."

VinAvisen

5 stjerner

"Et væld af dejlige varme krydrede noter stiger op fra glasset med denne rødvin, der er fremstillet på druerne Susumaniello og Negroamaro. Her er nelliker, stjerneanis, kanel, kandiseret appelsinskal... Og det hele dukker op igen i den lange, intense og bløde eftersmag. En meget lækker rødvin til en yderst attraktiv tilbudspris ved 6 flasker (149 kr)."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Rubinrød over i det violette. Dejlig varm duft med mørke bær af både blomme og brombær med spor af vanilje, rågummi, nelliker og let krydderi. Vi skal ikke glemme en meget tydelig note af flødekaramel. Smagen er ganske let sødmefuld efterfulgt af blomme, brombær, vanilje, rågummi, flødekaramel og fed, fed fylde med passende frugtsyre og bid. Dejlig velpoleret og tæt vin med masser af både saft og kraft beholdende sin fulde harmoni og brydning mellem fedme, sødme og syre. Rigtig lækker rødvin, hvor importøren har næsten halveret prisen for indeværende til kr. 80, og vinen har slet ingen problemer med at modtage kanonvin til spotpris – fremragende til prisen. Det hele hænger sammen i denne vin."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio er en sammenslutning af vinproducenter i Puglia-området, som i protest har valgt at stå sammen og gå imod udbredelsen af intetsigende vine fra Brindisi- og Puglia-området.

Takket være en stor ihærdighed og lidenskab fra de syditalienske vinbønder, opstod Cantine Risveglio, som i dag er anerkendt som overlæggeren indenfor vinfremstilling i Brindisi. I de senere år har Cantine Risveglio besluttet sig for at investere al sin energi i en forbedring af områdets vinproduktion, som i dag bliver belønnet med den ene medalje og anerkendelse efter den anden ved prestigefyldte vinkonkurrencer.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt