NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×

Risveglio 72100 Negroamaro Selezione Speciale 2018

Den ekstra gode udgave af 72100 Negroamaro

Ikke på lager
DKK 59,95

Pris: Før: 119,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
65,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

SPOTPARTI TIL KUP PRIS! NEDSAT 50%! SAFTIG BLØD NEGROAMARO MED 4,4 PÅ VIVINO!

Lille parti af den ekstra gode 72100 Selezione Speciale til en fantastisk skarp pris. Vinen scorer hele 4,4 stjerner på Vivino - og lige nu nedsat til kun 59,95 kr. Det er et KUP.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Den ekstra gode udgave af 72100 Negroamaro

Vinen kommer fra Brindisi i Apulien. Derfra navnet `72100`, som er postnummeret. Den er produceret af 100% Negroamaro druer fra over 100 år gamle vinstokke. Negroamaro druen stortrives i Syditaliens varme sol, og det kan smages i denne vin. De gamle vinstokke yder ikke en særlig stor mængde druer, men druer med masser af koncentreret frugt. Dette er den ekstra gode udgave af 72100, nemlig Selezione Speciale, hvor de bedste druer er udvalgt til og fadlagringen er bedre. De udvalgte druer giver ekstra intensitet til vinen og den længere fadlagring runder vinen af og tilføjer lækre noter. Den normale 72100 er en fantastisk vin - denne Selezione Speciale er endnu bedre!

Fyldig, blød og intens Negroamaro

Denne flotte rødvin har en rubinrød farve med violette nuancer. Intense og komplekse aromaer af modne kirsebær og solbær, samt krydret og sødmefulde hints. Smagen er rig, intens og dejlig afrundet. En vin i flot balance mellem fyldig frugt og saftig smag, som bliver ved i den lange eftersmag.

Den store, saftige og rige frugt er drivkraften i denne vin, som giver virkelig meget for pengene. Eftersmagen er lang, frugtrig og sødmefuld.

Server vinen ved 16-17 grader til retter med f.eks. pasta, pizza, svinekød, grillkød eller vildt.

Den normale 72100 Negroamaro er en populære og god vin til prisen ..Denne Selezione Speciale er endnu bedre, med mere rig frugt, flere lækre fadnoter og en længere eftersmag - og det hele er naturligvis stadig i flot balance. En super Negroamaro!

Vin Data
Drue
Negroamaro
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Risveglio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Apulien
Lagring
8 mdr i ståltanke og 8 mdr i egetræsfade
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio er en sammenslutning af vinproducenter i Puglia-området, som i protest har valgt at stå sammen og gå imod udbredelsen af intetsigende vine fra Brindisi- og Puglia-området.

Takket være en stor ihærdighed og lidenskab fra de syditalienske vinbønder, opstod Cantine Risveglio, som i dag er anerkendt som overlæggeren indenfor vinfremstilling i Brindisi. I de senere år har Cantine Risveglio besluttet sig for at investere al sin energi i en forbedring af områdets vinproduktion, som i dag bliver belønnet med den ene medalje og anerkendelse efter den anden ved prestigefyldte vinkonkurrencer.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt