Ravazzi Iroso 2014

Moden og fyldig frugt

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 219,95 DKK stk.
184,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Moden og fyldig frugt
Produceret af 50% Sangiovese, 25% Merlot og 25% Cabernet. Alle druerne er håndhøstet i midten af oktober, og kun druer af absolut bedste kvalitet benyttes i denne super vin. Den endelige vin fadlagrer herefter 30 måneder i små franske egetræsfade. 14% alkohol. 

Farven er dyb rubinrød. Intense aromaer af kirsebær og røde ribs, samt noter af krydderier og peber. Der er stor fylde og bløde tanniner, og den koncentreret smag bliver hængende længe. Især den let krydrede eftersmag er helt fantastisk, hvor der igen og igen kommer nye nuancer væltende.

Vi anbefaler at servere denne vin ved 16-18 grader, til retter med rødt kød, vildt og modne oste. Vinen kan drikkes nu v/ min. 1 times iltning, men den kan også med fordel gemmes en del år endnu, og helt frem til min. år 2028.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2014
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Ravazzi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Toscana
Lagring
30 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2018-2028
Anmeldelser
Om producenten

Ravazzi

Cantine Ravazzi går op i kvalitet, frem for kvantitet, og deres vine roses af både danske og internationale anmeldere år efter år. De senere år har de ansat winemaker Andrea Bernardini, som har været med til at løfte kvaliteten til absolut topklasse vine, med fokus på fyldig frugt og fadnoter, dog aldrig uden at gå på kompromis med elegancen der skal være i en god Toskansk rødvin.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt