Ny Favorite Black Reds smagekasse. 12 fl af de fyldigste, mørkeste og mest bløde vine til prisen. Kun 799 for 12 fl kvalitets vin. Begrænset antal. Læs mere her.

FlaskeHalsen

Rapaura Springs Reserve Sauvignon Blanc 2019

Frisk og tropisk dobbelt Guld-vinder

Ikke på lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Frisk og tropisk Sauvignon Blanc

Denne smagfulde Sauvignon Blanc slår sine rødder i det klassiske Marlborough. Marlborough, som ligger på den øverste del af den New Zealandske syd ø, har siden den første Sauvignon Blanc stok blev plantet i 1973 været kendt for sine ideelle forhold for netop Sauvignon Blanc. Her brager solen ned fra en skyfri himmel i hele modningsperioden, hvilket man tydeligt smager i denne Reserve fra den prisvindende Neylon familie. Familien løb i 2015 af med prisen for "Winery of the year" i New Zealand, hvilket taler for sig selv.

Farven er fin halm-gul med et grønligt skær. Næsen er skøn klassisk Sauvignon Blanc med nuancer af stikkelsbær, græs og lemon. Smagen er frisk og intens med citrus og tropiske frugter. I denne komplekse og super velafbalancerede Sauvignon Blanc får du masser af intens friskhed, og bliver bestemt ikke skuffet.

Vinen kan uden problemer stå alene, men er den perfekte ledsager til fisk og skaldyr. Vinen bør nydes ved 10-12 grader.

Sauvignon Blanc Reserve fra det klassiske Marlborough, sprængfyldt med friske og tropiske noter.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Producent
Rapaura Springs
Størrelse
75 cl.
Alkohol Procent
13%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Vi er på den nordligste del af den New Zealandske syd-ø, når vi taler vine fra Marlborough Valley. Og det er her, at Rapaura Springs holder til. Fra en solrig sommerhøst i 2019 er denne Reserve endt som en enormt lækker Sauvignon Blanc, der måske ikke sprudler med overraskelser, men som leverer på et aldeles højt niveau i alle de klassiske Sauvignon Blanc-retninger. For det gør ikke noget, at en Sauvignon Blanc ikke har en masse usædvanligheder over sig, og at den ikke overrasker så meget, når bare de klassiske elementer er på så højt niveau som her. Det er en superlækker vin med friskhed og fylde – masser af sprød syre og solid saft."

Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt